Kron XC150 vs Carraro Force 900 vs Corelli Zoi 2 vs Mosso Wildfire H

Sen sanki Bisanın üretim müdürüsün, ahkam kesmeye çalışma. Piyasaya hakim değilsen yorum yapma.
Alacaksan güzel kardeşim Salcano NG 650, Bianchi RCX 529 bak. Pahalılanmasaydı sana Peugeot M13 önerecektim. Kuzenim 2700 liraya almıştı şimdi 3600 falan olmuş.(biraz beni üzdü bu) Bisan,Kron ve Corelli dışında her markayı tercih edebilirsin.
Hem bu arada adam 2.el almayacağım gibi bir şey belirtmemiş. Ya da ben yanlış görüyorum.

Sen sanki Bisanın üretim müdürüsün, ahkam kesmeye çalışma. Piyasaya hakim değilsen yorum yapma.
Alacaksan güzel kardeşim Salcano NG 650, Bianchi RCX 529 bak. Pahalılanmasaydı sana Peugeot M13 önerecektim. Kuzenim 2700 liraya almıştı şimdi 3600 falan olmuş.(biraz beni üzdü bu) Bisan,Kron ve Corelli dışında her markayı tercih edebilirsin.
Hem bu arada adam 2.el almayacağım gibi bir şey belirtmemiş. Ya da ben yanlış görüyorum.
Sıfır almayı düşünüyorum. Bir kere almışken doğru düzgün bir şey alalım diye.
Baharı beklemeli miyim, fiyatlar düşer mi?

Yaza doğru al bence yazın daha ucuz olur bisikletler. Kışın üretim olmadığından elde kalan mallar pahalıya satılır. 2.el almama fikrine saygı duymaktayım ama 2.el Salcano İnsomniaları da bir düşün derim. O Rockshox maşayı 3000 lira aralığındaki bir bisiklette hayatta bulamazsın. Aklında bulunsun ama.

Dediğim gibi yazı bekle, yazları daha ucuz olur. Bu sene çıkacak modelleri bilmiyorum markalarda.
Dostum başlıkta Carraro yazdığını görmemişim. Carraro da düşünebilirsin marka olarak onu da bir kenara yaz net olarak.

4. bisiklet olarak NG 750'im var. Acayip kötü bir bisiklet. Benim paylaştığım model ile karşılaştırılamaz. O Rockshox maşa dediğin Rockshox'un en kötü modellerinden. Piyasaya hakim değilsin diyorsun. Senin bisikletin fiyatında kadro satıyorum. Şu an yanımda 3000 TL değerinde karbon kadro var. Piyasada çokça alım satım yapıyorum. Asıl senin piyasa ve bisiklet bilgin yok.
Ayrıca önerdiğin bütün bisikletler MTX 7400'den kötü. İstersen markayı kötülemeden önce özelliklerine bak.

Son düzenleme:
4. bisiklet olarak ng 750'im var. Acayip kötü bir bisiklet. Benim paylaştığım model ile karşılaştırılamaz. O rockshox maşa dediğin Rockshox'un en kötü modellerinden. Piyasaya hakim değilsin diyorsun. Senin bisikletin fiyatında kadro satıyorum. Şu an yanımda 3000 TL değerinde karbon kadro var. Piyasada çokça alım satım yapıyorum. Asıl senin piyasa ve bisiklet bilgin yok.
Ayrıca önerdiğin bütün bisikletler mtx 7400'den kötü. İstersen markayı kötülemeden önce özelliklerine bak.

Maks 2200 bütçe koymuştum sonra biraz daha zorlayarak 2700 3000'e çıkardım
2700 3000 arası bir model de önerir misin?

4. bisiklet olarak NG 750'im var. Acayip kötü bir bisiklet. Benim paylaştığım model ile karşılaştırılamaz. O Rockshox maşa dediğin Rockshox'un en kötü modellerinden. Piyasaya hakim değilsin diyorsun. Senin bisikletin fiyatında kadro satıyorum. Şu an yanımda 3000 TL değerinde karbon kadro var. Piyasada çokça alım satım yapıyorum. Asıl senin piyasa ve bisiklet bilgin yok.
Ayrıca önerdiğin bütün bisikletler MTX 7400'den kötü. İstersen markayı kötülemeden önce özelliklerine bak.
Kardeşim karbon kadro diyorsun bana, bana alüminyum kadro ile gel. Zenginsin anlaşılan. Sen bir o kötü dediğin Salcano İnsomniaya bak. Millet senin gibi zengin değil,ben de değilim. Milletin bütçesine göre yorum yap, hala ahkam kesiyorsun bu arada.
27,5 17.
27,5 19 var
Boyum 180 hangisini tercih etmeliyim.
19 kadroyu al, eğer ilerde boyun uzarsa küçük geldiğinden yine bisiklet almak zorunda kalabilirsin.
@kqqk13 Parça satışların anlaşılan çok üst düzey. Dediğim gibi millet senin gibi böyle şeylere ulaşabilecek güçte değil. Emin misin gerçekten piyasaya hakim olduğuna?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı