Çözüldü Krudaqi Memorial nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Abdullah1231

Femtopat
Daha fazla  
Yukarıda yazdığım gibi bir şey var ne olduğunu bilmiyorum. Virüs mü?

Dosya Ekleri

• 1756109513987.png
    1756109513987.png
    3,6 KB · Görüntüleme: 22
Çözüm
Yaptığım araştırmada böyle bir uygulamaya rastlamadım, ayrıca yapay zekadan sorgulamasını istedim fakat o da bulamadı, ek olarak yayıncı ile ilgili şöyle bir bilgiye ulaştım:

"Eisoqo te parunao" ifadesi "e isoqo te parunao" şeklinde yazılıyor ve Kiribati dilinde bir deyim. Kiribati, Pasifik Okyanusu'nda bulunan ada ülkesi Kiribati'de konuşulan bir dil.

Bu deyim genellikle "birisi sana parmakla gösterdiğinde" veya "birisi seni ifşa ettiğinde" gibi anlamlara geliyor. Yani birinin gizli bir şeyini açığa çıkarmak veya onu utandırmak gibi bir durumu anlatıyor.

Zararlı yazılım olabilir, sistemi taramakta fayda var.
Yaptığım araştırmada böyle bir uygulamaya rastlamadım, ayrıca yapay zekadan sorgulamasını istedim fakat o da bulamadı, ek olarak yayıncı ile ilgili şöyle bir bilgiye ulaştım:

"Eisoqo te parunao" ifadesi "e isoqo te parunao" şeklinde yazılıyor ve Kiribati dilinde bir deyim. Kiribati, Pasifik Okyanusu'nda bulunan ada ülkesi Kiribati'de konuşulan bir dil.

Bu deyim genellikle "birisi sana parmakla gösterdiğinde" veya "birisi seni ifşa ettiğinde" gibi anlamlara geliyor. Yani birinin gizli bir şeyini açığa çıkarmak veya onu utandırmak gibi bir durumu anlatıyor.

Zararlı yazılım olabilir, sistemi taramakta fayda var.

Çözüm
Hangi antivirüsle tarayabilirim link verebilir misiniz? Ama para ödemek istemiyorum.

Kaspersky Virus Removal Tool iş görecektir hocam. İlk önce o bilinmeyen uygulamayı kaldırın ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı