14 gün iade hakkın var hocam üzerinde ki jelatinleri sökmeden test edebilirsin ama umarım sorun çıkmaz. Bazen nem gibi faktörlerden etiketlerde böyle sorunlar oluyor o yüzden diğer etiketleri de kontrol edin bence.
@hokka durum nedir hocam açtınız mı? Bir sorun yok umarım.
Monitör geldi dostlar, her şey yolunda kutu daha önce açılmış gibiydi ancak çok sorun etmedim. Etiketi sıkıntılıydı ve ekranda herhangi bir jelatin yoktu. Ekranda bir adet ölü pixel çıktı maalesef ekranın en solunda üst köşede olduğu için görmek bile zor oluyor o yüzden fiyatına göre onu da görmezden geldim. Şimdi gelelim performansına öncelikle şunu söylemek istiyorum G274QPX ile asla bir kıyaslama yapamam çünkü parlaklık, renk ve malzeme kalitesi var bunu en başta söylemiş olayım.
F/P olarak gerçekten kaliteli iş çıkarmışlar, giriş seviyesinin bir tık üstü diyebiliriz. Eğer bütçeniz yoksa veya yan ekran olarak almak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Kağıt üzerinde ki değerlerden daha fazla parlaklık sunduğu kesinlikle aşikar. Eğer merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.
@bluerr @Sopranos78 @yasar38