Elektronik Ktc H27t22C 27 inç 2K 180 Hz IPS 6.291 TL

Bence bütçeniz varsa değerlendirin hocam, bende ana monitörü oyun vb işler için kullanıyorum yan ekranda da ekstra işlerimi halledeceğim. :)

İki adet üst düzey monitöre bence de gerek yok. Benim yan ekran şu anda Acer 23.8 Full HD çok görüntü farkı var ondan değiştiriyorum.
Sabah FHD almayı düşünüyordum ama yan yana çok fark olur diye vazgeçtim şimdi sizde öyle dediniz iyi ki almamışım FHD.

Benimki kutusunda hafif yırtık ve etiketi yarı açık şekilde geldi. Ben daha önce açıldım diye bağırıyor. Kesin ölü pixelden iade edilen bir ürün. Direkt iade etmeyi düşünüyorum ama açarsam iadede zorluk çıkar mı?

Fotoğraf gönderebilir misiniz hocam? Elinizde kanıtta olur.
20250618_010457.jpg 20250618_010442.jpg

Etiketin alt kısmı çok kolay açılıyor açılıp geri yapıştırılmış gibi.

14 gün iade hakkın var hocam üzerinde ki jelatinleri sökmeden test edebilirsin ama umarım sorun çıkmaz. Bazen nem gibi faktörlerden etiketlerde böyle sorunlar oluyor o yüzden diğer etiketleri de kontrol edin bence.

@hokka durum nedir hocam açtınız mı? Bir sorun yok umarım.

Monitör geldi dostlar, her şey yolunda kutu daha önce açılmış gibiydi ancak çok sorun etmedim. Etiketi sıkıntılıydı ve ekranda herhangi bir jelatin yoktu. Ekranda bir adet ölü pixel çıktı maalesef ekranın en solunda üst köşede olduğu için görmek bile zor oluyor o yüzden fiyatına göre onu da görmezden geldim. Şimdi gelelim performansına öncelikle şunu söylemek istiyorum G274QPX ile asla bir kıyaslama yapamam çünkü parlaklık, renk ve malzeme kalitesi var bunu en başta söylemiş olayım.

F/P olarak gerçekten kaliteli iş çıkarmışlar, giriş seviyesinin bir tık üstü diyebiliriz. Eğer bütçeniz yoksa veya yan ekran olarak almak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Kağıt üzerinde ki değerlerden daha fazla parlaklık sunduğu kesinlikle aşikar. Eğer merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.

@bluerr @Sopranos78 @yasar38

Dosya Ekleri

• IMG_4403.jpeg
    IMG_4403.jpeg
    357,9 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_4404.jpeg
    IMG_4404.jpeg
    357,6 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_4405.jpeg
    IMG_4405.jpeg
    319,8 KB · Görüntüleme: 115
  • 5F19FBA4-9628-4230-9489-D45238D2CBBC.jpeg
    5F19FBA4-9628-4230-9489-D45238D2CBBC.jpeg
    71,5 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleme:
14 gün iade hakkın var hocam üzerinde ki jelatinleri sökmeden test edebilirsin ama umarım sorun çıkmaz. Bazen nem gibi faktörlerden etiketlerde böyle sorunlar oluyor o yüzden diğer etiketleri de kontrol edin bence.

@hokka durum nedir hocam açtınız mı? Bir sorun yok umarım.

Monitör geldi dostlar, her şey yolunda kutu daha önce açılmış gibiydi ancak çok sorun etmedim. Etiketi sıkıntılıydı ve ekranda herhangi bir jelatin yoktu. Ekranda bir adet ölü pixel çıktı maalesef ekranın en solunda üst köşede olduğu için görmek bile zor oluyor o yüzden fiyatına göre onu da görmezden geldim. Şimdi gelelim performansına öncelikle şunu söylemek istiyorum G274QPX ile asla bir kıyaslama yapamam çünkü parlaklık, renk ve malzeme kalitesi var bunu en başta söylemiş olayım.

F/P olarak gerçekten kaliteli iş çıkarmışlar, giriş seviyesinin bir tık üstü diyebiliriz. Eğer bütçeniz yoksa veya yan ekran olarak almak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Kağıt üzerinde ki değerlerden daha fazla parlaklık sunduğu kesinlikle aşikar. Eğer merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.

@bluerr @Sopranos78 @yasar38
Daha açmadım hocam eve gidince açacaktım ancak bunu görünce kesin emin oldum ölü pixelden iade edilen ürünler. Ama yine de şansımi deneyeceğim.

Yan yana çok fark ediyor bu kadar tahmin etmemiştim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı