bende duke 200 bakiyorum su siralar. 45k duke gibi bir motor icin omrunun sonu demek, sifir komple motor yapilmis bir blok bulmadigin surece alma. isin komik kismi da blok yapildi diye urunun fiyati dusuyor ama patlamaya 5k kilometre kalmis motorlar onlardan 10k pahaliya gidiyor2016 model güzel bir tane buldum. Kendisi 45.000 kilometrede ve 90.000 TL. Temiz kullanılmış bakımları düzenli yapılmış bir motor. Sizce alınır mı? Yedek parçada sıkıntı çeker miyim?
Aklımda 2013-2016 arası bi CRF250 var ama fiyatlar çok çok uçuk. Zaten çinliden uzak dur diyor herkes. Sanki çinli motor alsam anama küfür yiyeceğim gibi hissediyorum artık. RKS XVR250 var onun da pek iç açıcı yorumları yok açıkçası. 100k bütçeye de bi cacık alınmıyor. Hayırlısı artık 1-2 sene daha bekleyip CRF alıcaz gibi görünüyor.Alınmaz, Honda bak.
Peki yedek parça sorunu yaşar mıyım. Fiyatından ziyade parça bulma mevzusu nasıldır.bende duke 200 bakiyorum su siralar. 45k duke gibi bir motor icin omrunun sonu demek, sifir komple motor yapilmis bir blok bulmadigin surece alma. isin komik kismi da blok yapildi diye urunun fiyati dusuyor ama patlamaya 5k kilometre kalmis motorlar onlardan 10k pahaliya gidiyoryani ana fikir su, bu motor patlamaya hazir, coktan patlayip sifirlanmisini al.
bu paraya bu zevki verecek honda malesef yok duke kesinlikle tercih edilebilir bir secenek.
ayrica herkesin temiz kullanildi bakimlari duzenli yapildisina da inanma, teker apacilik yapilmadi yaziyosa hic inanma.
CBF 250 almanı tavsiye ederim. Çinli alma eğer alırsan da honda ya binme kendi motorundan soğursun.Aklımda 2013-2016 arası bi CRF250 var ama fiyatlar çok çok uçuk. Zaten çinliden uzak dur diyor herkes. Sanki çinli motor alsam anama küfür yiyeceğim gibi hissediyorum artık. RKS XVR250 var onun da pek iç açıcı yorumları yok açıkçası. 100k bütçeye de bi cacık alınmıyor. Hayırlısı artık 1-2 sene daha bekleyip CRF alıcaz gibi görünüyor.
Peki yedek parça sorunu yaşar mıyım. Fiyatından ziyade parça bulma mevzusu nasıldır.
CBF 250 almanı tavsiye ederim. Çinli alma eğer alırsan da honda ya binme kendi motorundan soğursun.
Aklımda 2013-2016 arası bir CRF250 var ama fiyatlar çok çok uçuk. Zaten çinliden uzak dur diyor herkes. Sanki Çinli motor alsam anama küfür yiyeceğim gibi hissediyorum artık. RKS XVR250 var onun da pek iç açıcı yorumları yok açıkçası. 100k bütçeye de bir cacık alınmıyor. Hayırlısı artık 1-2 sene daha bekleyip crf alacağız gibi görünüyor.
Peki yedek parça sorunu yaşar mıyım? Fiyatından ziyade parça bulma mevzusu nasıldır.
Yine Bajaj'a kaldık galiba. N250 falan bakacağız artık.
2016 model güzel bir tane buldum. Kendisi 45.000 kilometrede ve 90.000 TL. Temiz kullanılmış bakımları düzenli yapılmış bir motor. Sizce alınır mı? Yedek parçada sıkıntı çeker miyim?
Yapılsa yine iyi. Motor falan yapılmamış ölüsünü satıyor. Ben de yapıldığını düşünmüştüm.Dostum yazdığın mesaj ne demek biliyor musun? Benim motor komple yapıldı demek. Ben bunu anladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.