Rapidly
Hectopat
Kasaya PSU yüzünden pek güvenemedim, değiştirmeye gerek var mı ve bu fiyata daha iyi sistem var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
5ms ile 1 ms monitörün çok, çok farkedeciğini sanmıyorum. Harcore oyuncu değilsen.Vallahi PSU hadi idare eder de 5ms monitör mü olur be kardeşim 5ms nedir?
Vallahi PSU hadi idare eder de 5ms monitör mü olur be kardeşim 5ms nedir?
Yani hocam monitörü övmedim ama 5ms monitörü 3 bin TL'ye asla almam. Monitör için ayrı bir konu açmanızı öneririm. Kasaya gelirsek ekran kartının 8GB olması iyi ama işlemci çok kötü, onun yerine 5600 falan seçerseniz iyi olur. Yeni bir konu açmanız daha iyi olacaktır.Hard Core oynamıyorum hocam zaten beni pek etkilemez 5 ms olması. Bu yanında hangi klavye mouse gönderiliyor bilginiz var mı?
Tamamdır açıyorum .Yani hocam monitörü övmedim ama 5ms monitörü 3 bin TL'ye asla almam. Monitör için ayrı bir konu açmanızı öneririm. Kasaya gelirsek ekran kartının 8GB olması iyi ama işlemci çok kötü, onun yerine 5600 falan seçerseniz iyi olur. Yeni bir konu açmanız daha iyi olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.