Kubuntu Nasıl Silinir?

Makaleler
21
Merhabalar, Kubuntu nasıl kurulur? konusunu açarak güzel bir maceraya atıldım. Bu macerada çok sorun yaşadım, kimi sorunu çözdük forumda kimisini çözemedik ve 1 hafta önce kullanmayı bıraktım. Artık her açılışta GRUB menüsünü istemiyorum bu yüzden Kubuntuyu kaldırmak istiyorum. Nasıl kaldırabilirim?

Windows'u bir usb'ye rufus ile yazdırdıktan sonra buradaki rehberden bakarak kurulum yaparsanız bir daha grub'u görmezsiniz.

Teşekkürler Yener abi.

Bir dakika GRUB'u silemiyor muyuz? Yeniden kurulum yapmam ölüm demek diskim full dolu.
Daul boot yaptıysanız Kubuntu'da iken /boot dizinindeki efi hariç her şeyi terminalde sudo rm ile silin. /boot/efi/EFI içerisinden de System Volume Information ve Windows harici olanları silin. Bilgisiyarı yeniden başlatın ve BIOS'a girin. Bios'tan Kubuntu'yu bootloaderdan kaldırın. Save Changes diyin. Yeniden başlatmadan Windows'u seçin ve Açın. Dual boot değilse de verilerinizi yedekleyip format atmanız gerek.

Temiz kurulum çok daha mantıklı gibi. Anakartım eski dediğiniz şeyler olmayabilir.
Sistem ve Windows UEFI mi legacy mi?
Legacy.

Temiz kurulum çok daha mantıklı gibi. Anakartım eski dediğiniz şeyler olmayabilir.
Bence de en mantıklısı temiz kurulum. Tüm verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Uzun zaman alabilir fakat işi garantiye almış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…