3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 10 Şubat 2021 #1 USB'yi KDE Partition Manager ile MS-Dos formatında biçimlendirdim (doğru mu yaptım bilmiyorum) ve Windows ISO'sunu da indirdim. Bilmeyene anlatır gibi anlatırsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2021
USB'yi KDE Partition Manager ile MS-Dos formatında biçimlendirdim (doğru mu yaptım bilmiyorum) ve Windows ISO'sunu da indirdim. Bilmeyene anlatır gibi anlatırsanız sevinirim.
Çözüm Dengesiz Kokarca 10 Şubat 2021 Ya Woe-USB ya da Ventoy kullanabilirsin. Ventoy böyle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ya Woe-USB ya da Ventoy kullanabilirsin. Ventoy böyle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #2 Ya Woe-USB ya da Ventoy kullanabilirsin. Ventoy böyle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Ya Woe-USB ya da Ventoy kullanabilirsin. Ventoy böyle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 10 Şubat 2021 #3 Dengesiz Kokarca dedi: Ya Woe-USB ya da Ventoy kullanabilirsin. Ventoy böyle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Terminalde işlemi tamamladıktan sonra dediklerinizi anlamadım, ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca dedi: Ya Woe-USB ya da Ventoy kullanabilirsin. Ventoy böyle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Terminalde işlemi tamamladıktan sonra dediklerinizi anlamadım, ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #4 @369926 İSO'yu USB'ye sürükleyin. Doğru yaptıysanız genelde işe yarar bu yöntem. Artı 0 Eksi
KS KS 3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 10 Şubat 2021 #5 Dengesiz Kokarca dedi: @369926 İSO'yu USB'ye sürükleyin. Doğru yaptıysanız genelde işe yarar bu yöntem. Genişletmek için tıkla... Anladım, Windows'da gibi yazdırma yapmayacak mıyız? Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca dedi: @369926 İSO'yu USB'ye sürükleyin. Doğru yaptıysanız genelde işe yarar bu yöntem. Genişletmek için tıkla... Anladım, Windows'da gibi yazdırma yapmayacak mıyız?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #6 @369926 Ventoy farklı çalışır. Siz İSO'yu koyduğunuzda zaten yükleyecek hale gelir. Bu arada USB'de Ventoy yazısı çıktı değil mi? İsim olarak. Artı 0 Eksi
@369926 Ventoy farklı çalışır. Siz İSO'yu koyduğunuzda zaten yükleyecek hale gelir. Bu arada USB'de Ventoy yazısı çıktı değil mi? İsim olarak.
KS KS 3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 10 Şubat 2021 #7 Dengesiz Kokarca dedi: @369926 Ventoy farklı çalışır. Siz İSO'yu koyduğunuzda zaten yükleyecek hale gelir. Bu arada USB'de Ventoy yazısı çıktı değil isim olarak. Genişletmek için tıkla... Evet, ismi Ventoy oldu. Kopyalama işlemi bittiğinde deneyip olumlu/olumsuz geri dönüş yapacağım. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca dedi: @369926 Ventoy farklı çalışır. Siz İSO'yu koyduğunuzda zaten yükleyecek hale gelir. Bu arada USB'de Ventoy yazısı çıktı değil isim olarak. Genişletmek için tıkla... Evet, ismi Ventoy oldu. Kopyalama işlemi bittiğinde deneyip olumlu/olumsuz geri dönüş yapacağım. Teşekkürler.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #8 @369926 bazı BİOS'larda açılmayabilir, secure ve fast boot'u kapatmanız gerekebilir. Gene olmazsa Woe-USB'yi deneyin. Artı 1 Eksi
@369926 bazı BİOS'larda açılmayabilir, secure ve fast boot'u kapatmanız gerekebilir. Gene olmazsa Woe-USB'yi deneyin.
KS KS 3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 10 Şubat 2021 #9 Dengesiz Kokarca dedi: @369926 bazı BİOS'larda açılmayabilir, secure ve fast boot'u kapatmanız gerekebilir. Gene olmazsa Woe-USB'yi deneyin. Genişletmek için tıkla... Secure Boot kapalı, Fast Boot'u bilmiyorum. Umarım olur. Yardımınız için teşekkürler! Windows'a geçtim. Son düzenleme: 11 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca dedi: @369926 bazı BİOS'larda açılmayabilir, secure ve fast boot'u kapatmanız gerekebilir. Gene olmazsa Woe-USB'yi deneyin. Genişletmek için tıkla... Secure Boot kapalı, Fast Boot'u bilmiyorum. Umarım olur. Yardımınız için teşekkürler! Windows'a geçtim.