Arkadaşına demiş herhalde.Tamamdır dostum internette bilgi kirliliği olan ve dönüşü olmayan bir konu hakkında takıntı yaptığım için tüm katkılarım silindi tükettiğim oksijen için özür dilerim banlanman dileğiyle.
Aga be üzüldüm bu yoruma. Kuduz, köpek eline salyası geçer ağzına sokarsın bulaşmaz. Isırır ve derinde bir yarık veya delik oluşturur ve kanına direkt geçerse bulaşır.
Çok içinde kaldıysa bir sağlık ocağına görün daha iyi hissedersin kendini.Bugün yolda arkadaşım bir köpeği okşadı ve köpek çok uysaldı daha sonra arkadaşım o elini benim koluma sürdü ara ara o kolumu veya o koluma dokunduktan sonra öbür elimi ağzıma falan sürmüşümdür arkadaşım hayvanın çenesini falan tuttu bayağı temas etti ama hayvan hiçbir şey yapmadı çok uysaldı sizce kuduz olmuş olabilir miyim?
Çok içinde kaldıysa bir sağlık ocağına görün daha iyi hissedersin kendini.
Aga be üzüldüm bu yoruma. Kuduz, köpek eline salyası geçer ağzına sokarsın bulaşmaz. Isırır ve derinde bir yarık veya delik oluşturur ve kanına direkt geçerse bulaşır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.