Kuduz olur muyum?

• Konuyu başlatan H.R
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.073
Beni de geçende kedi tırnamaladı ama hep gördüğüm kediydi eğer seni ısıran köpek senden korkmuyorsa ve saldırgan değilse kuduz değildir hayvan kuduzsa zaten 1 hafta içinde ölür araştırmıştım ama aşıda fayda var.
Beni sürekli tırmalarlar. Kedilerde kuduz çok düşük ihtimal. Şu ana kadar 1 kuduz kediye rastladım o da etrafta bağırarak koşturuyordu zaten. Ayrıca yavru kediydi, 1 haftaya ölecek olması üzmüştü. 🙁

Merhaba, 3 gün önce sokakta gezerken bir anda köpek ısırdı, ısırdığı gibi hastaneye gidip aşı oldum bugün 2. dozu oldum. Merak ettiğim bir soru var bu aşıları olduğum halde kuduz olma ihtimali var mıdır? Herhangi bir bilgisi olan söyleyebilir mi
Merhaba, 3 gün önce sokakta gezerken bir anda köpek ısırdı, ısırdığı gibi hastaneye gidip aşı oldum bugün 2. dozu oldum. Merak ettiğim bir soru var bu aşıları olduğum halde kuduz olma ihtimali var mıdır? Herhangi bir bilgisi olan söyleyebilir
Merhaba, 3 gün önce sokakta gezerken bir anda köpek ısırdı, ısırdığı gibi hastaneye gidip aşı oldum bugün 2. dozu oldum. Merak ettiğim bir soru var bu aşıları olduğum halde kuduz olma ihtimali var mıdır? Herhangi bir bilgisi olan söyleyebilir mi?
Korkmana gerek yok kanki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı