Küba terra 125 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar iyi günler. Küba'nın yeni modeli olan terra 125'yi almayı düşünüyorum. Yakın civarım da bir satıcı ile anlaştım en kısa zaman da alacağım. Başka modeller şu anlık tercihim değil, nasip olan model buymuş diyelim. Fakat motor hakkında hiçbir inceleme videosu bulunmuyor. İnceleme videosu hariç sürüş videosu bile bulunmuyor, ne yapacağım hakkında fikrim yok. Sizce alınır mı? Alınmaz mı?
(Admin kuba'yı küba olarak düzenlemiş, marka adı " kuba " bilginize. 😁)
Motor daha çok yeni, riske girmeye değmez. Her türlü kroniği çıkacak ama ne kadar büyük sorun açabilir bilmiyoruz.
Ya biraz bekleyin, alan alsın. Problemi fazla çıkarsa vazgeçersiniz ya da beklemeden başka modellere yönelin.

Motor daha çok yeni, riske girmeye değmez. Her türlü kroniği çıkacak ama ne kadar büyük sorun açabilir bilmiyoruz.
Ya biraz bekleyin, alan alsın. Problemi fazla çıkarsa vazgeçersiniz ya da beklemeden başka modellere yönelin.
80 bin civarına naked motor kalmadı hocam. RKS 125S var fakat onu da alanlar bin pişman. Videolarını görüyorum sürekli. O yüzden tek çare olarak bu modeli almak istiyorum, ama dediğin gibi hiçbirşeyi belli değil ve çok yeni.

80 bin civarına naked motor kalmadı hocam. RKS 125S var fakat onu da alanlar bin pişman. Videolarını görüyorum sürekli. O yüzden tek çare olarak bu modeli almak istiyorum, ama dediğin gibi hiçbirşeyi belli değil ve çok yeni.
125S'den sorun yaşayanlar hakkında çok şey söylerim de terbiyemi bozmak istemiyorum.
Motor tüm yılların en çöp motoru Titanic 150 ile bire bir aynı. Malzemeden az çok anlayan adam onu zaten görür. Bizim cahil halk arkada disk freni görünce sanki atomu parçalamışlar gibi tepki veriyor.

125S'den sorun yaşayanlar hakkında çok şey söylerim de terbiyemi bozmak istemiyorum.
Motor tüm yılların en çöp motoru Titanic 150 ile bire bir aynı. Malzemeden az çok anlayan adam onu zaten görür. Bizim cahil halk arkada disk freni görünce sanki atomu parçalamışlar gibi tepki veriyor.
Benim yinede yarın bayiye gitme planım var. Gidip bir göreyim motoru, satın alma kararı verirsem sıfır zaten. Bir sorun yaşarsam garantisi var, pek önemsemem. Ekstra olarak bu motorun fiyatı artacak diye düşünüyorum, bu rakamlarda tutmazlar. Bulundurduğu özelliklere sahip motorlar 100 bin bandında. Motor daha yeni olduğu için makul tutmuşlar bence.

Motoru bakmak için bugün bayisine gittim. Binip denedim. Boyum 1.89 ve gayet güzel durdu, küçük hissettirmedi. Tek marşta çalıştı. Motor NS200 boyutunda, küçük değil yani. Tuşlar ortalama kalitede, kötü değil. Gidon güzel dönüyor, koltuk ortalama sertlikte ve rahat. Artçı koltuğu da rahat, arkanıza birisini aldığınız zaman sıkışmıyorsunuz. Uzun mesafe sürmediğimden dolayı fren testi yapamadım, öyle iki tur attım bıraktım. Herhangi bir sıkıntısı yok. Sesi Raider 125'e benziyor. Kroniği falan yoksa bu modelin 125cc sınıfında en alınabilir motor. Fiyat olarakta gayet ucuz. Birdaha ki hafta içerisinde satın alacağım.

Evet doğru, sıralı şanzıman kullanmışlar. Buda bir ekstra olabilir.
Aslında döner şanzıman bir ekstra değil, dezavantaj. Olur da başka bir motora geçerseniz çok zorlanıyorsunuz. Ben öyle birkaç defa motoru kafama geçirecektim az kalsın.

Aslında döner şanzıman bir ekstra değil, dezavantaj. Olur da başka bir motora geçerseniz çok zorlanıyorsunuz. Ben öyle birkaç defa motoru kafama geçirecektim az kalsın.
125'lik modeller genel olarak insanların ilk motorları yani başlangıç motorları oluyor. Daha rahat olacağını düşünüyorum. Ben 3 yıl önce motor kullanıyordum, şuan kullanmaya başladığımda daha basit geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı