Küba terra 125 alınır mı?

125'lik modeller genel olarak insanların ilk motorları yani başlangıç motorları oluyor. Daha rahat olacağını düşünüyorum. Ben 3 yıl önce motor kullanıyordum, şuan kullanmaya başladığımda daha basit geldi.
Kullanımı kolay da daha sonra birinci vitesi en aşağıda olan motoru kullanınca boşa aldım sanıp bire alıyorsun, motor biraz güçlüyse debriyajı saldığın an kafana geçiyor.

Evet, daha önceden motor deneyimi olan biri için kötü olabilir.

Ağa ben dün aldım hayırlısı olsun diyelim ilk motorum ve cidden motor kalite bakımından kaliteli hissettiriyor, üzerine oturdum koltuk rahatlığı ve amortisörleri çok rahat yumuşak. Şekil olarak zaten çok iyi su soğutmalı olsa arka frende disk olsa tadından yenmez ama bu F/P ürünü diyorum, motor sesi çok iyi marj basılı 1 saniye falan tutunca hemen çalışıyor. Fakat sessiz çok gürültü ve titreşimi yok, egzoz sesine gelirsek gayet iyi bu motor için, kadranini çok beğendim şekil şemalı bu motor için çok iyi mt kadranina benziyor, sürüşten sonra tekrar yorum yaparım.

Ağa ben dün aldım hayırlısı olsun diyelim ilk motorum ve cidden motor kalite bakımından kaliteli hissettiriyor, üzerine oturdum koltuk rahatlığı ve amortisörleri çok rahat yumuşak. Şekil olarak zaten çok iyi su soğutmalı olsa arka frende disk olsa tadından yenmez ama bu F/P ürünü diyorum, motor sesi çok iyi marj basılı 1 saniye falan tutunca hemen çalışıyor. Fakat sessiz çok gürültü ve titreşimi yok, egzoz sesine gelirsek gayet iyi bu motor için, kadranini çok beğendim şekil şemalı bu motor için çok iyi mt kadranina benziyor, sürüşten sonra tekrar yorum yaparım.
Hayırlı olsun hocam.

Hocam deneyiminiz var ise inceleme videosu atabilirsiniz youtube'a. Motor ile ilgili hiçbir içerik yok çünkü. Almak isteyen insanlar için faydalı olur.

Hocam deneyiminiz var ise inceleme videosu atabilirsiniz youtube'a. Motor ile ilgili hiçbir içerik yok çünkü. Almak isteyen insanlar için faydalı olur.
Bugün 10 km yakın sürdüm ve ilk izlenimlerim çok iyi gaz tepkisi vardı gücü hissetiriyor kalıplı ve bayada ağır bı motor haberiniz olsun küçük göründüğüne bakmayın ters şanzıman var yani 12345 viteslerin hepsini assagi basarak geçiyorsunuz yukarı atarak vites düşüyorsunuz ona şaşırdım alışmak lazım frenler cidden sağlam lastik kalitesinede bağlıdır ama bana sıkı tuttuğunu hissettirdi kötü yanlarına gelirsem birkaç kablosu dışarda gördüm açıkta onu siyah bantla kapatmanız daha sağlıklı olacaktır başka eksi yani debriyaj çok yumuşak ve hafif sonda boşluk var sanırım çözemedim vites geçişlerinde birkaç sorun yaşadım umarım rodajda sonra düzelir yarın video çekeceğim

Arkadaşlar 2 . Vites geçiş cidden sıkıntılı geldi bazen basıyorum hicbisey göstermiyor ekranda

Merhaba arkadaşlar iyi günler. Küba'nın yeni modeli olan terra 125'yi almayı düşünüyorum. Yakın civarım da bir satıcı ile anlaştım en kısa zaman da alacağım. Başka modeller şu anlık tercihim değil, nasip olan model buymuş diyelim. Fakat motor hakkında hiçbir inceleme videosu bulunmuyor. İnceleme videosu hariç sürüş videosu bile bulunmuyor, ne yapacağım hakkında fikrim yok. Sizce alınır mı? Alınmaz mı?
(Admin kuba'yı küba olarak düzenlemiş, marka adı " kuba " bilginize. 😁)
merhaba motorun rodajını bitirdin mi ve karşılaştığın bir problem oldu mu bende almayı düşünüyorum

(Admin kuba'yı küba olarak düzenlemiş, marka adı " kuba " bilginize. 😁)
Adminler çok akıllı oldukları için her terime realistik bakıyorlar. Küba imiş... Oldu bir de yanına Che Guevara'yı da koyalım...

Bence alınmaz. Race 125 bakıyordum ben de. Enjeksiyonlu olduğu için artık ne kullanmışlarsa çok sıkıntı çıkarıyor. Isınınca çalışmıyor falan. E, bu motoru dağda bayırda kullanacağım ben toprak yolda, arazide kullanacağım zırt pırt ısınıp çalışmayacaksa ne anlamı var bunun? Motoru karbüratöre çevirip silindir pistonu yükseltmek gerekli bunun için de 7-8 bin TL minimum maaliyet çıkacak. Terra'da da birkaç sorun vardı, şahsen almazdım ben.

En mantıklısı bayiye gidip görmek diye düşünüyorum. Yarın bayisine gidip inceleyip test edeceğim. Sizede bilgi veririm hocam.
Bende almayı düşünüyorum. Aldıysanız yaşadıklarınızı anlatır mısınız? Birde ters şanzımanı sadece vites çubugu ile oynayarak normale çeviriyorlarmış. Bende almayı düşünüyorum ancak uzun vadede yorum bulamadım, sorun yaşadınız mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı