Küçük el için 600 TL mouse önerisi

FlackoJ2

Hectopat
Daha fazla  
Elim normal bir erkeğe göre bayağı küçük, kablolu maksimum 600 liraya, ikinci el de alabilirim temiz bulursam, RGB sevmem olmasa da olur, rekabetçi değil Single oyunlar oynuyorum, süslü değil normal bir mouse önerisi istiyorum. (süslü derken çok tuşlu olanları kastettim)

Elim normal bir erkeğe göre bayağı küçük, kablolu maksimum 600 liraya, ikinci el de alabilirim temiz bulursam, RGB sevmem olmasa da olur, rekabetçi değil Single oyunlar oynuyorum, süslü değil normal bir mouse önerisi istiyorum. (süslü derken çok tuşlu olanları kastettim)

G203 alacağım iyi diyen var kötü diyen var alabilirsin G203 aldıktan sonra nasıl olduğunu paylaşırım.

Lila rengi çok hoşuma gitti özellikle.

Selam. G203 aldınız mı memnun musunuz? Elim çok küçük o yüzden büyük gelir mi?

Aldım 3 haftadır kullanıyorum ne hafif ne ağır hiçbir sorun yok şimdilik elim ile tam uyumlu rengi çok hoş alın bence.

Aldım 3 haftadır kullanıyorum ne hafif ne ağır hiçbir sorun yok şimdilik elim ile tam uyumlu rengi çok hoş alın bence.

@Paper.C neden begenmedım atıyosunuz urunu kullandınız mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı