Perturbation
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Buradaki açmış olduğum konu üzerine internette ve forumlarda karşıma çıkan nispeten küçük ISS'larıyla görüşmeler yapıyorum (Millenicom, TürkNet gibi). Müşteri hizmetleri altyapı kontrolümü sağladığında bir tanesi 85Mbit bir diğeri 35Mbit gibi hızlar söylüyorlar. Şu an Türk Telekom kullanıcısıyım. 16MBit ADSL paket kullanıyorum, Türk Telekom fiber altyapısı bulunmamakta, ve hat değerlerim ve Türk Telekom'un söylediğine göre de ana santrale uzaklığımdan dolayı en fazla ve en sağlıklı alabildiğim hız anca 7Mbit. Türk Telekom gibi büyük bir firmanın altyapısı yokken bana diğer firma 85Mbit ve üstüne üstlük VDSL değilde Fiber kabloyla bağlantı vermesi çok mantığıma oturmuyor açıkçası. Bunu bu firma yapabiliyorsa Türk Telekom nasıl yapamıyor? En azından Türk Telekom'da kalıp garanti bir internetimin olma düşüncesi daha ağır basıyor her ne kadar AKK ve düşük hıza maruz kalsam da. Bu küçük ISS'lerin bana cidden böyle bir hız verebilecekleri konusunda bir garanti göremiyorum. Bu hızı cidden sağlayabilir diyebileceğim, bu firmalardan bağımsız, gerçek altyapı değerimi nasıl öğrenebilirim? Aynı şekilde benim derdimden muzdarip kişiler eğer ki daha hızlı internetlerine ve AKK'siz internetlerine kavuştuysa buradan bana yardımcı olabilirlerse çok hoşnut olurum.
İstanbul/Zeytinburnu'nda ikâmet etmekteyim. Burada oturup hızlarını 16Mbit veya daha üstünü cidden kullanan kişiler varsa ayrıca bu konuya belirtirlerse çok sevinirim.
İstanbul/Zeytinburnu'nda ikâmet etmekteyim. Burada oturup hızlarını 16Mbit veya daha üstünü cidden kullanan kişiler varsa ayrıca bu konuya belirtirlerse çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: