Küçük kardeşin Roblox aşkı için ne yapılabilir?

Yahu benim velet sabahtan akşama kadar Roblox oynuyor. Gittim PS4 ve bir sürü oyun aldım yine oynuyor. Gittim direksiyon seti aldım yine Roblox oynuyor. Hesabını silıyorum yeni hesap acıyor. IP adresinden siteye ban atıyorum adam sanal bilgisayar kurup giriyor. Ne yapacağım bu veledi? 9 yaşında.

Her şey tamam da 9 yaşında ki çocuk nasıl sanal bilgisayar kurabiliyor onu anlamadım.

Önce konuş sonra baktın olmuyor yavaşça bir sağ bir sol de oynamican laaaaan diye bağırıp sonra ağzına bir rovasata en son dişine bir dirsek bayilt bebeği sonra git buzluğa at donsunn sonra çıkar şişe bağla insan çevirme yap en son da rabona vur gözüne sonra bak bakalım bir daha oynuyomi şaka.

Sonra annemden dayak yiyim değil mi?

Cihazı elinden almak.

Ben oynamasına bir şey demiyorum Roblox oynamasın zaten annem veriyor bana kalsa vermem.

Zevkler ve renkler dışında başka bir şey diyemiyorum. Benimki de takıntılı Roblox'a. Bilgisayarda orijinali olan oyunu bile Roblox'tan oynuyor. Ama Roblox üzerinden bir sürü yabancı arkadaş edindi, oyun dışında da konuşuyorlar. En azından bir faydası oldu.

Benimki de Fortnite oynamak yerine gidiyor island Royale oynuyor Roblox'ta.

Kardeşinizi evde harcıyorsunuz galiba. 7 yaşımdan beri falan bilgisayar kullanıyorum hiç böyle bir şey aklıma gelmez. (sanal bilgisayar kurup girmek.)

Ben söylemiştim bir yerden ban yersen sanal bilgisayar kurup girebilirsin diye video izleyip öğrenmiş.

Bırakın oynasın ne var Roblox'ta. Çocuklar için gayet hoş bir oyun eğer yaşına uygun içerikli oyunları oynuyorsa. Birkaç seneye kendi sıkılır zaten.

Çocuk 3 yaşından beri oynuyor hem de her gün 6 saat sıkılmadan ben bıktım artık bu Roblox'tan yani o 3 yaşındayken ben 10 yaşındaydım bende oynuyordum ama bu kadar bağlı değildim mesela haftada bir agalarla RP yapmak için gireriz onun dışında çok sıkıcı bir oyun zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı