toomanynights
Kilopat
- Makaleler
- 5
9 yaşında kali kurup sizi de hacklemesin dikkat edin.
8 yaşınaki kuzenim bana ddos attı sen ne diyorsun bu velet dediğimiz halk tor browser ve 19 gb ram ile her şeyi yaparlar.9 yaşında kali kurup sizi de hacklemesin dikkat edin.
Bazı veletler gerçekten inanılmaz, hak veriyorum.8 yaşınaki kuzenim bana ddos attı sen ne diyorsun bu velet dediğimiz halk tor browser ve 19 gb ram ile her şeyi yaparlar.
Sen gör C++ öğreniyor. Ama .bat ve .vbs scripti yazamıyor benim gibi.Bazı veletler gerçekten inanılmaz, hak veriyorum.
Sadistlik önerisi değil. Roblox bıraktırma piskolojik sıkıntılar yaşar daha beter olur. Valorant troll brawl stars kanalı ve bir sürü şey....Para biriktirip kardeşinin hesabına yatır sonra gözü önünde hesabını sil. Denendi onaylandı.
Seviyorsa neden engellemeye çalışıyorsunuz ki?
Pek ben zortlatmışım gibi durmuyor. Benden öncede bir sürü mesaj atılmış gün içerisinde. Ayrıca neden agresif tepki verir gibi yazdınız anlamadım?Konuyu zortlmamayın 1 ay öncesinin konusu. Ve ayrıca takıntılı derecede seviyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.