Küçük kardeşin Roblox aşkı için ne yapılabilir?

Ona kagit Robux'lar yap, cunku kardesler bobughs cok sever. Roblox oynamadigi her gun icin ona 10 kagit Robux teklif et. Sonra aktif edersin de. Ancak aktif etmek icin sart 10000 Robux olsun.

O çocuk nereden bilsin vm hocam.
Artık YouTube diye bir şey var videoda ne görse yapabilecek kapasitededir herhalde. Ben 9 yaşımdayken Youtube'da gördüklerimi yapabiliyordum.

@ÜlkerÇikolata
Daha kötü olur. Brawl Stars çocukları toxicleştiriyor, her karakter çıktığında evde deliler gibi koşuyorlar. Bırakın Roblox oynasın.

Roblox'ta beter Brawl Stars'ta yani adam ne yaparsa yapsın hala sorun çekecek bu çocukla.

Yahu benim velet sabahtan akşama kadar Roblox oynuyor. Gittim PS4 ve bir sürü oyun aldım yine oynuyor. Gittim direksiyon seti aldım yine Roblox oynuyor. Hesabını silıyorum yeni hesap acıyor. IP adresinden siteye ban atıyorum adam sanal bilgisayar kurup giriyor. Ne yapacağım bu veledi? 9 yaşında.

Ben 8 yasimda sanal makine kurmayi basarmistim Roblox takintisina gore bence cihazi elinden al veya bilgisayardan sanallastirma ozelligini kapat o zaman secenegi kalmaz diye dusunuyorum bu kadarida fazla haddini asiyor.

Yahu benim velet sabahtan akşama kadar Roblox oynuyor. Gittim PS4 ve bir sürü oyun aldım yine oynuyor. Gittim direksiyon seti aldım yine Roblox oynuyor. Hesabını silıyorum yeni hesap acıyor. IP adresinden siteye ban atıyorum adam sanal bilgisayar kurup giriyor. Ne yapacağım bu veledi? 9 yaşında.
Forza başlasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı