Küçük kardeşin Roblox aşkı için ne yapılabilir?

Pek ben zortlatmışım gibi durmuyor. Benden önce de bir sürü mesaj atılmış gün içerisinde. Ayrıca neden agresif tepki verir gibi yazdınız anlamadım?

En son sen yazdığın için öyle yazdım ki yeni gelecek olanla mesaj atıp konuyu zortlamasın.

Gmod aldım onu oynuyoruz beraber 3 gün boyunca aralıksız oynadık unuttu Roblox'u.

Son düzenleme:
Yahu benim velet sabahtan akşama kadar Roblox oynuyor. Gittim PS4 ve bir sürü oyun aldım yine oynuyor. Gittim direksiyon seti aldım yine Roblox oynuyor. Hesabını silıyorum yeni hesap acıyor. IP adresinden siteye ban atıyorum adam sanal bilgisayar kurup giriyor. Ne yapacağım bu veledi? 9 yaşında.
Bırakın çocuk ne istiyorsa onu oynasın benim kardeşimde paso fortnite oynuyor.

Bu oyun aşkı onu asosyalliğe kadar götürür. Bazı kesim "bırakın oynasın" demiş ama ilerisini hesaba katan yok anlaşılan. Çözüm bulmanız en doğrusu olur. Büyüdüğü zaman daha zor oluyor karar değiştirmek.

Çocuklar oynar, sıkılır, bırakır. Ciddi bir sıkıntı varsa çözüm bulmak gerekir. Bak, bırakmış hatta.

Yahu benim velet sabahtan akşama kadar Roblox oynuyor. Gittim PS4 ve bir sürü oyun aldım yine oynuyor. Gittim direksiyon seti aldım yine Roblox oynuyor. Hesabını silıyorum yeni hesap acıyor. IP adresinden siteye ban atıyorum adam sanal bilgisayar kurup giriyor. Ne yapacağım bu veledi? 9 yaşında.
Benim kardeşim Roblox'ta oyun yapıyor :D bende onunla oynuyorum.

Sırf Roblox oynamak için sanal bilgisayar kuruyorsa kendi haline bırakın :D Onu durduramayacağınız belli.

Konu nerdese 8 aylık insanlar konuştu ve düşüncesini paylaştı bitti artık keşke konuyu okumadan cevap vermeseniz sorunu çözdüm ben boşu boşuna gün yüzüne çıkarıp konu kirliliği yapıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı