Küçük kardeşin Roblox aşkı için ne yapılabilir?

Pek ben zortlatmışım gibi durmuyor. Benden önce de bir sürü mesaj atılmış gün içerisinde. Ayrıca neden agresif tepki verir gibi yazdınız anlamadım?

En son sen yazdığın için öyle yazdım ki yeni gelecek olanla mesaj atıp konuyu zortlamasın.

Gmod aldım onu oynuyoruz beraber 3 gün boyunca aralıksız oynadık unuttu Roblox'u.

Son düzenleme:
En son sen yazdığın için öyle yazdım ki yeni gelecek olanla mesaj atıp konuyu zortlamasın.

Gmod aldım onu oynuyoruz beraber 3 gün boyunca aralıksız oynadık unuttu Roblox'u.

Ne kadar iyi bir abisin vay benimki benimle 8 ayda 1 oynardı sadece.

9 yaşında sanal bilgisayar mı kuruyor? Bence eylemlerine aynen devam etmelisin. Adam zırf Roblox oynayabilmek için yazılım falan da öğrenir belki

Bırakın çocuk ne istiyorsa onu oynasın benim kardeşimde paso fortnite oynuyor.

Çocuklar oynar, sıkılır, bırakır. Ciddi bir sıkıntı varsa çözüm bulmak gerekir. Bak, bırakmış hatta.

Benim kardeşim Roblox'ta oyun yapıyor bende onunla oynuyorum.

Sırf Roblox oynamak için sanal bilgisayar kuruyorsa kendi haline bırakın Onu durduramayacağınız belli.

Konu nerdese 8 aylık insanlar konuştu ve düşüncesini paylaştı bitti artık keşke konuyu okumadan cevap vermeseniz sorunu çözdüm ben boşu boşuna gün yüzüne çıkarıp konu kirliliği yapıyorsunuz.

Hocam şaka yapıyorsunuz cidden oynamayak için sanal bilgisayarmı kurup oynuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…