Küfrü nasıl bırakabilirim?

clazz

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhabalar,
Günlük hayatımda neredeyse çok yakın arkadaşlarım dışında küfür etmem ancak rekabetçi oyunlarda birisi ile laf dalaşına girersem çok ağır küfürler çıkıyor ağzımdan. Bu durum beni de rahatsız ediyor ancak kendimi durduramıyorum. Birisi bana küfür ederse nasıl görmemezlikten gelirim? Kısaca küfrü nasıl bırakabilirim?

Merhabalar,
Günlük hayatımda neredeyse çok yakın arkadaşlarım dışında küfür etmem ancak rekabetçi oyunlarda birisi ile laf dalaşına girersem çok ağır küfürler çıkıyor ağzımdan. Bu durum beni de rahatsız ediyor ancak kendimi durduramıyorum. Birisi bana küfür ederse nasıl görmemezlikten gelirim? Kısaca küfrü nasıl bırakabilirim?

Yanına biber koy her küfür söylediğinde biraz ye.

(Denenmiştir çalışıyor)

Merhabalar,
Günlük hayatımda neredeyse çok yakın arkadaşlarım dışında küfür etmem ancak rekabetçi oyunlarda birisi ile laf dalaşına girersem çok ağır küfürler çıkıyor ağzımdan. Bu durum beni de rahatsız ediyor ancak kendimi durduramıyorum. Birisi bana küfür ederse nasıl görmemezlikten gelirim? Kısaca küfürü nasıl bırakabilirim?

Adamı sustur. Her küfür ettiğinde dilini sertçe ısır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı