Steam Küfürlü nick ban sebebi mi?

613007

Decapat
Makaleler
2
Merhaba. Steam ismimi değiştireceğim. İçinde sadece 1 adet ufak küfür var. Uyarı ya da ban alır mıyım? Eğer ban yersem oyunları offline oynayabilir miyim?

Steam, kullanıcı adlarında küfür, cinsel içerik, ırkçılık, nefret söylemi gibi dil kullanımına karşı oldukça hassastır. Eğer Steam ismin kurallara aykırı olursa, uyarı alabilir veya isminin değiştirilmesi için bir uyarı alabilirsin. Tabi istisnai durumlar dışında bir şey olmaz.

Yaratici isim. Bir sey olmaz hocam ya o nickten sorun cikmaz bence. Steam'a koyabilirsiniz. Ban yiyeni görmedim şu ana kadar. Oyunlarda public Server'lardan adminler tarafından ban yersiniz en fazla.

Yaratici isim. Bir şey olmaz hocam ya o nickten sorun cikmaz bence. Steam'a koyabilirsiniz. Ban yiyeni görmedim şu ana kadar. Oyunlarda public Server'lardan adminler tarafından ban yersiniz en fazla.

İsmi görünce dağlar tuz oluyor. Alemler korkuyor. Ortam değişiyor. Gerçekten yaratıcı. Ve bir o kadar anlamlı. Sanat budur.

@Egeax Mesela koyarsam ne olur ki? Perma ban olmaz herhalde?

Son düzenleme:
İsmi görünce dağlar tuz oluyor. Alemler korkuyor. Ortam değişiyor. Gerçekten yaratıcı. Ve bir o kadar anlamlı. Sanat budur.

@Egeax Mesela koyarsam ne olur ki? Perma ban olmaz herhalde?
Perma olacağını sanmam, bence en kötü ihtimalle uyarı veya küçük bir yasaklama alırsın. O ismi Steam'in anlayacağını sanmıyorum. Birleşik yazılması yurtdışı destekte anlaşılmayabilir. Ama türk birine denk gelir, ve raporlanırsan, orasını bilemem :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı