Küfürsüz YouTube Kanalları

Oyun olabilir, bilim olabilir. Küfür, din ve siyaset içermemesi şimdilik tercihlerim arasında.



Bu seviyesiz kanalları önermek zorunda mısınız ? 5 yaşındaki çocuğu geri zekalı bir zombiye çevirmek değil amacım.
Recep abi sen bilirsin ama bence 5 yaşındaki birinin bilgisayardan video izlemesi için erken bana göre. Onun yerine televizyonda çocuk kanalları var oralara bakması kişisel gelişimi için daha iyi olur diye düşünüyorum.
 
@Recep Baltaş Neden seviyesiz YouTube kanalları olarak tanımladınız ki? Ben kendilerinde bir kusur görmedim.
Neyse siz demek ki kişisel olarak o kanalları tercih etmiyorsunuz. Ben size 5 yaşındaki birine fazla gelebilir ama
Ruhi Çenet Videoları Öneririm. Çok etkileyici içerikler üretiyor.
 
Çoğu kişinin önerdiği gibi OyunPortal. Espriler orta kalitede, espri olduğu konusunda pek emin değilim açıkçası lakin ben bile zevkle izliyorum videolarını. Ancak arkadaşında dediği gibi 5 yaşındaki bir çocuğu YouTube'ye alıştırmak veya sanal herhangi bir şeye yakınlaştırmak pek doğru değil. Bırakın bizler gibi oynasın. En kötü bir ateri alırsınız. Tatmin edebileceğini düşünüyorum.
 
Merhaba. Aslında bana göre bu yaştaki bir çocuk Youtube gibi her türlü içeriğin bulunduğu bir uygulamadan uzak tutulmalı. Benim önerim kaliteli belgeseller bulup yeğeninize izletmektir. Çünkü onun bu yaşta alacağı eğitim ve bilgi ona yararlıdır. Mesela bir belgeselin ona aşılayacağı hayvan sevgisi onun ileride daha iyi bir birey olmasını sağlayacaktır.
 
Aynı dert bende de var. Oturup saatlerce Burak Oyunda gibi kanalı izleyen 9 yaşında bir kardeşim var. Bence en iyisi ömür boyu onu yararsız oyun veya saçma sapan içerikler üreten (Yap Yap, Oha Diyorum vs.) kanallardan uzak tutmak. Bu arada oyun videosu izlemek ne ya. Sana hiç bir yararı yok bir adam oyun oynuyor sende izliyorsun bundan nasıl keyif alıyorsunuz? He oyun incelemesi izle. Oyunu beğenirsen satın alırsın. Ama oyun videosu ne be.
 
@Aloto Bence aslında amaç oyunun nasıl oynandığı değil, Oyunu oynarken yapılan samimiyet dolu sohbet için izleniyor. Bunun için Oyun Portal,Garbarius ve Rodinya kanalı candır .
 
Erkan abi "velet" kelimesi yakışıyor mu sana ? Lütfen şu "velet" demekten vazgeçin. Sizde onların yaşlarından geçtiniz. @er36po
Bu arada tavsiyem yine #OyunPortal
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı