Küpe takmak erkekliğe yakışmaz mı?

Bana göre takılmaz. Bana hiç ama hiç yakışmaz küpe. Takmak isteyen, kendine yakıştıran elbet takar biz karışamayız buna. Ama bana göre takılmaz. Şimdiye kadar sadece Metin 2'de küpe takmışımdır :D

Teşekkür ederim hocam ve erkeklikten kastığım hani diyorlar ya "karı gibi" o manada dedim.
Umursama onları ya. Onlara ne Allah aşkına? İsteyen istediği gibi takar. Karşı tarafa bir zararı yok bu durumun. Ona ne? Ben dövme, küpe, piercing falan bunları sevmem. Süs püs sevmeyen bir insanım. Sade olmayı severim. Ama isteyen bunları yapabilir biz buna KA-RI-ŞA-MA-YIZ.
 
Son düzenleme:
@Elweald herkesin kendi fikri. Beğenmedim ifadesini neden attın anlayamadım. Şu zamanlarda LGBT çok destekleniyor. Küpe takmak da erkekliğe yakışmaz diye düşünüyorum. 1453 yılındaki Türkiye kafası bu zamanda da olsaydı, küpe taksaydın seni anında idam ederlerdi.

LGBT'yi destekleyen bireylere saygı duyarım LGBT'li insanlara da saygı duyarım. Ben herkesin düşüncesine, nasıl görünmek isteyişine saygı duyarım. 1453 yılında yaşamıyoruz haberin olsun.
 
Stiline göre değişir. Mesela aşağıdaki gibi stilin varsa çok iyi bile durur. Ama ağır abi gibi giyiniyorsan hiç hiç hiç yakışmaz mesela.
1661721347227.png
 

Geri
Yukarı