Küpe takmak erkekliğe yakışmaz mı?

Bu konu aşırı tartırşmaya açıktır adetleri imanı bi kenara bırakalım (normalde bırakmam) erkeklik gereki küpe takmak bence etik değildir, yanlış demiyorum etik değildir diyorum ama baby face tarzı yüz hatları iyi olan saçlarıda az çok kulak taraflarında olan birine bi ihtimalle takılabilir ancak bir de şöyle bakın erkekler küpe takmaya alıştığı için bu soruları soruyoruz sizce erkek kadın takısı takarsa olur mu olmaz çünkü bu alışılmış bir şey de değil küpe takmak ta böyle aslında alışılmış yada alışılmaya başlanmış birşey değildi bu yüzden eskiden çok yanlış ve garip olurdu fakat artık günümüzde alışılmaya başlandığı için insanlar tartışıyor bu durumu kimi seviyor kimi sevmiyor benim fikrim ise : kimseye karışmamaktan taraftayım bana takmıyolar çünkü.

Ben insan vücudunun delinmesi, kesilmesi, derinin içine dövme yapılması gibi şeyleri yanlış buluyorum. Mıknatıslı küpe, kolye, bileklik gibi şeyler olabilir. Yani taktığın şeyi çıkardığında deri eskisi gibi sağlam, pürüzsüz olmalı.

Bence kesinlikle erkekliğe yakışmaz fakat sizin tercihiniz, isterseniz takın isterseniz takmayın buna kimse karışamaz. Siz konu açıp bize fikrimizi sorduğunuz için bende "bence kesinlikle erkekliğe yakışmaz" diyerek kendi fikrimi belirtiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı