Kürtlere ırkçı saldırı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aile katliamının kaynağı olmadığı için cevap vermeyeceğim. Saygı duyarım ancak konuda tartışılacak pek bir şey yok.
Açık kalsın konu. Çizginin dışına çıkılmadığı sürece gelişmeleri aktaracağım. Ama ne olursa olsun küçük çocukları ve onların aile ebeveynlerini yaralamak, katletmek canice bir şey. Teşekkürler yorumunuz için.

Sebebinin olmadığını düşünüyorum. Olsa bile neden 1-2 hafta aralıklarla böyle saldırılar düzenlensin? %99 Irkçı saldırı.

Her gün Karadeniz'de laz vatandaşlar saldırıya uğruyor o zaman bunları da haber yapalım ne dersin? İşim gereği kürtler ile çalışıyorum ve hepsi aşırı bir şekilde yalan konuşuyor, istatistiksel olarak baktığım zaman 100 kürt tanıdıysam 90'ı yalancı o yüzden önyargılı davranmıyorum ben oranlara bakıyorum. Kürt birinin dayağı hak etme olasılığı yüksek o yüzden hemen yargılamamak lazım dövenleri.

Adof Hitler ben öldürdüm.
Kanıt var mı yok? Kanıt olmadan neden atıyorsunuz?
Yukarıda olan mesaj geçerlidir hocam. İlla gelişmeler olacaktır. Paylaşacağım. Fikir sunacağız sadece. "Kaygan tartışma" yani.

Yukarıda olan mesaj geçerlidir hocam. İlla gelişmeler olacaktır. Paylaşacağım. Fikir sunacağız sadece. "Kaygan tartışma" yani.
Bu halkı galeyana getirmektir. Bilmediğiniz ve kanıtı olmayan şeyi atıyorsunuz. Eğer gerçekten kanıt varsa atın. Şu an yaptığınız yalan habercilik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam muhtemelen kürt. Suriye'de özerklik ilan eden teröristlere destek veriyor. :D

Bu halkı galeyana getirmektir. Bilmediğiniz ve kanıtı olmayan şeyi atıyorsunuz. Eğer gerçekten kanıt varsa atın. Şu an yaptığınız yalan habercilik.
"Yalan habercilikle" alakası yok hocam. Gelişmeleri sonradan atacaktım ancak yanlış anlaşıldım. Yapmak istediğim şey tam olarak sizin anlattığınız şey değildi :). İsterseniz konuyu kapatayım, gelişmeler olunca tekrar açayım?
Rastgele bir Twitter kullanıcı kaynak kanıt sunmadan yazmış.
Haber kaynaklarını aratarak bulabilirsin. Ben, değerlediği için buraya koydum.

Genelleme yapmıyorum. Yanlış anlaşılma olmasın :(.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı