Açık kalsın konu. Çizginin dışına çıkılmadığı sürece gelişmeleri aktaracağım. Ama ne olursa olsun küçük çocukları ve onların aile ebeveynlerini yaralamak, katletmek canice bir şey. Teşekkürler yorumunuz için.Aile katliamının kaynağı olmadığı için cevap vermeyeceğim. Saygı duyarım ancak konuda tartışılacak pek bir şey yok.
Sebebinin olmadığını düşünüyorum. Olsa bile neden 1-2 hafta aralıklarla böyle saldırılar düzenlensin? %99 Irkçı saldırı.
Yukarıda olan mesaj geçerlidir hocam. İlla gelişmeler olacaktır. Paylaşacağım. Fikir sunacağız sadece. "Kaygan tartışma" yani.Adof Hitler ben öldürdüm.
Kanıt var mı yok? Kanıt olmadan neden atıyorsunuz?
Bu halkı galeyana getirmektir. Bilmediğiniz ve kanıtı olmayan şeyi atıyorsunuz. Eğer gerçekten kanıt varsa atın. Şu an yaptığınız yalan habercilik.Yukarıda olan mesaj geçerlidir hocam. İlla gelişmeler olacaktır. Paylaşacağım. Fikir sunacağız sadece. "Kaygan tartışma" yani.
"Yalan habercilikle" alakası yok hocam. Gelişmeleri sonradan atacaktım ancak yanlış anlaşıldım. Yapmak istediğim şey tam olarak sizin anlattığınız şey değildiBu halkı galeyana getirmektir. Bilmediğiniz ve kanıtı olmayan şeyi atıyorsunuz. Eğer gerçekten kanıt varsa atın. Şu an yaptığınız yalan habercilik.
Haber kaynaklarını aratarak bulabilirsin. Ben, değerlediği için buraya koydum.Rastgele bir Twitter kullanıcı kaynak kanıt sunmadan yazmış.
Böyle yapmanız daha mantıklı.İsterseniz konuyu kapatayım, gelişmeler olunca tekrar açayım?
Sebebi terör sempatizanligiysa yarasın paşama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.