Kulak buğulanması ve çınlaması ciddi midir?

RK800

Decapat
Arkadaşlar bundan 1 hafta önce 3 saat boyunca yüksek sesle Playlist'e açık bırakmıştım.
O gün kulağım çınladı.
Sonraki 3 gün sağ kulağımda ağrı oldu.
Sonra sağ kulak ağrım dindi ama çınlamalı seslere karşı daha hassas olmaya başladım.
Yani her duyduğum çın sesi bende etki yaratmaya başladı.
Onun dışında sağ kulak ağrım da dindikten sonra sol kulağım arada bir buğulanmaya başladı dünden beri tam buğulanma oluyor.
Sizce ciddi mi?
Bulunduğum bölgede kbb randevusu en geç Mart başı mümkün o da yer bulabilirsem.
Soğan sıkmayı denedim kulağıma ama tam düzelmedi.
Devamlı yüksek sesle müzik dinleyen biri değilimdir ama 2 hafta bu alışkanlığı devam ettirdim sonuç bu oldu.
Ama aynı durumu yaşayan arkadaşlardan bilgi almak isterim.
Teşekkürler.

Devamlı yüksek sesle müzik dinleyen biri değilimdir ama 2 hafta bu alışkanlığı devam ettirdim sonuç bu oldu.
Teşekkürler.
Hocam konuyu tamamen cevaplayamam, çok ilgi alanım değil ama, kulağa soğan suyu sıkılmaz, bütün kullandığın kulaklığına, yattığın yastığa, kadar kokusu geçer zaten ve zararlı.

Hocam soğan suyunu vs. kulağınıza dökmeyin derim onun yerine belli bir süre kulaklıksız müzik dinleyin bende de oluyordu eğer gecede kulaklıkla yatıyorsanız yüksek ihtimalle ondandır 1 - 1.5 hafta kullanmayın kulaklık gecede kulaklıksız yatın farkı görürsünüz ama bir fark olmazsa bir doktora başvurmanız en iyisi olacaktır. Geçmiş olsun bu arada.

Arkadaşlar bundan 1 hafta önce 3 saat boyunca yüksek sesle Playlist'e açık bırakmıştım.
O gün kulağım çınladı.
Sonraki 3 gün sağ kulağımda ağrı oldu.
Sonra sağ kulak ağrım dindi ama çınlamalı seslere karşı daha hassas olmaya başladım.
Yani her duyduğum çın sesi bende etki yaratmaya başladı.
Onun dışında sağ kulak ağrım da dindikten sonra sol kulağım arada bir buğulanmaya başladı dünden beri tam buğulanma oluyor.
Sizce ciddi mi?
Teşekkürler.

Kimseyi kınamak istemiyorum ama Allah aşkına bu sogan işini kim söyledi size?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı