Kulak çınlaması

arnold81

Picopat
Katılım
8 Eylül 2020
Mesajlar
97
Arkadaşlar kulaklıktan yüksek ses gelince kulağımda çınlama oldu. 6 gün oldu geçmedi. Çınlama yaşayan oldu mu? Kaç günde geçer? Tek kulakta çınlama var.
 
Benim iki kulağımda da var. Sessiz bir ortamda net olarak duyuyor ve hissediyorum, büyük ihtimalle küçükken şimdi ki zamana kadar çok silah atışı yaptığım için olmuştur diye varsayıyorum. Belli bir tedavisi yok diye biliyorum, alışıyorsunuz zamanla. Tek sıkıntısı gece uyurken çok tuhaf oluyor :D
 
Gece yorgun olunca uyuyorum, ancak sabaha karşı 4 gibi uyandıktan sonra uyutmuyor. Çınlama tonu hep aynı mı kalır? Azalmaz mı? Rahat ders çalıştırmıyor. Bu sorunu nasıl aşabiliriz?

Doktora gittim ama çınlamanın tam nedenini bulamadı. İlaç verdi kullanıyorum.
 
Ara ara bendede flash yemiş gibi "Dıııın..." diye oluyor, kendi kendine geçebilir galiba. Çünkü aradan fazla yıl geçse ya da en fazla doktora gidersek tedavisi varsa yapılır.
Burası bir sağlık forumu değil ve ayrıca burada insanların vereceği tavsiyeler asla bir doktorun ki gibi olamaz.
Sağlık formu değil, bu insanların bu olayı yaşadığında buraya yazamayacağı anlamına gelmez. Ben bu şahısın buraya "tedavi" aramak için geldiğini sanmıyorum, eğer kurallara aykırı olsaydı zaten şu anda arkadaşın konusu kabul edilmezdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı