Kulak Çınlaması

• Konuyu başlatan AndroBey
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.569
A

AndroBey

Ziyaretçi
3 gündür gribim arkadaşlar dün Ankaradan gelirken heralde basınçtan dolayi bayagi ağrıdı. Kulağım neyse bir süre sonra sağ tarafi geçti ama sol kulak dünden beri sanki içinde bir sey varmış gibi duruyor. Bazen yutkundugumda CART curt diye sesler geliyor ve bu sabah kalktigimda daha da arttı. Artık her yutkundugumda cart curt oliyorr ne yapmamı önerirsiniz ?

3 gündür gribim arkadaşlar dün Ankaradan gelirken heralde basınç tan dolayi bayagi ağrıdı Kulağım neyse bi süre sonra sağ tarafi geçti ama sol kulak dünden beri sanki içinde birsey varmış gibi duruyor bazen yutkundugumda CART curt diye sesler geliyor ve bu sabah kalktigimda daha da arttı artık her yutkundugumda cart curt oliyorr ne yapmamı önerirsiniz
Kulağının üstüne yat, arada bir burnunu elinle kapa ve burnundan nefes vermeye çalış, 3-4 güne artmaya devam ederse veya durumunda değişiklik olmazsa bir doktora başvur.

Kulağının üstüne yat, arada bir burnunu elinle kapa ve burnundan nefes vermeye çalış, 3-4 güne artmaya devam ederse veya durumunda değişiklik olmazsa bir doktora başvur.

Dediginizi dün denedim ama cart diye bi ses geldi kulak zarim patladi zannettim. Sanki telefon çalıyor gibi bir ses idi ama şu an ağrimiyor. Galiba geçti ama ara sıra çınlıyor.

Denize felan mı girdin? Büyük ihtimal kulağında hava tıkalı kalmış. O nedenle oluyor. Hiç beklemediğin anda bir anda geçer. Ama doktora gidebilirsin.

Benimde bir ara inanılmaz çınlardı. Nedenleri çok yüksek sesli müzik dinlemek , Panik atak , Vertigo hastalığı. ve psikolojik nedenler, stres vb. b12 vitamin eksikliği.

Nasıl uyuyorsun peki?

Kafaya takmamaya çalışıyorum. Önceden biraz zor oluyordu ama, şimdi çok bir sıkıntı olmuyor. :)

Benimde bir ara inanılmaz çınlardı. Nedenleri çok yüksek sesli müzik dinlemek , Panik atak , Vertigo hastalığı. ve psikolojik nedenler, stres vb. b12 vitamin eksikliği.

Benim ki kesin müzik dinlemekten. Hemen her akşam kulaklık takıp müzik dinleyerek 1.30 saat yürüyorum. :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı