Kulak içi Bass performansı yüksek Bluetooth kulaklık önerisi

Samet Erkan

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2020
Mesajlar
1.508
Makaleler
1
Çözümler
2
Merhaba, günlük olarak Samsung Buds 2 kullanmaktayım. Genelde metal ve rock türü müzikler dinlediğim için bana tizler ve midler yeterli geliyordu. Ancak son dönemlerde bass ağırlıklı müzikler de dinlemeye başladım ve belli bir noktadan sonra yetersiz gelmeye başladı. Şimdi ise 2. kulaklık arayışı içerisindeyim. Daha çok bass ağırlıklı olmasını istiyorum bu kulaklığın. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Bass istiyorsan kafaüstü alman lazım bence zira düdük kadar sürücüleri tws lerden doğru düzgün bass çıkacağını zannetmiyorum.
 
Bass istiyorsan kafaüstü alman lazım bence zira düdük kadar sürücüleri TWS'lerden doğru düzgün bass çıkacağını zannetmiyorum.

Evet Anker Q35 ve Q45'e sahibim ancak spor yaparken kulak üstü kulaklıklarla rahat edemiyorum. Ve bir de ses yükseklikleri kulak içi kadar yüksek gelmiyor. Ondan dolayı kulak içi arıyorum.
 
O zaman kulak arkasına sarılan modelleri tercih etmeye çalış. Bu tws ler yürürken bile adamın kulağından çıkabiliyor. İnceleme videolarında oturduğu yerden kafasını sağa sola çevirip '' gayet iyi tutunuyor '' diyen tiplere aldanma :) Spor yaparken yürüyüş yaparken çoğu fırlıyor kulaktan ama bu destekli olanlar gayet sağlam.
 
O zaman kulak arkasına sarılan modelleri tercih etmeye çalış. Bu TWS'ler yürürken bile adamın kulağından çıkabiliyor. İnceleme videolarında oturduğu yerden kafasını sağa sola çevirip " gayet iyi tutunuyor " diyen tiplere aldanma :) spor yaparken yürüyüş yaparken çoğu fırlıyor kulaktan ama bu destekli olanlar gayet sağlam.

Anker liberty 3 Pro alacağım sanırım. Beklentimi karşılayacaktır diye umuyorum.
 
Anker liberty 3 Pro alacağım sanırım. Beklentimi karşılayacaktır diye umuyorum.
Onu seçtiğine göre iyi bir araştırma yapıp kullanıcı yorumu filan okumuşsundur herhalde ? Kullanım senaryona göre modeli var mıdır bilmiyorum ama ben olsam B&O modellerine de bakardım. Şimdiye kadar kullandığım en iyi marka o.
 
Onu seçtiğine göre iyi bir araştırma yapıp kullanıcı yorumu filan okumuşsundur herhalde? Kullanım senaryona göre modeli var mıdır bilmiyorum ama ben olsam b&o modellerine de bakardım. Şimdiye kadar kullandığım en iyi marka o.

Anker'in en iyi TWS kulaklığı olduğunu iddia edenler var. Cidden kristal berraklığına yakın ses veriyormuş sanırsam. Aynı zamanda bahsettiğiniz markaya da bakacağım.
 
Anker'in en iyi TWS kulaklığı olduğunu iddia edenler var. Cidden kristal berraklığına yakın ses veriyormuş sanırsam. Aynı zamanda bahsettiğiniz markaya da bakacağım.
Kristal berraklıktaki ses için kaynağında sağlam olması lazım yani müziği dinlediğin platformun. O kulaklığı alır Youtube a yüklenmiş rastgele bir şarkı dinlersen o berrak sesi duyamazsın.

Seneler önce ilk kez pahalı bir kulaklık aldığımda yüksek kaliteli ses dosyaları için bir site önerilmişti. Dinleyeceğim parçaları oradan indirmeye çalışıyordum ve gerçekten farkı hissediyordum.

Tabi artık bir sürü platform var. İndirme yapmadan kaliteli müzikleri oralardan dinleyebilirsin.
 

Geri
Yukarı