Kulak içi mi yoksa kulaküstü kulaklığı mı daha çok seversiniz?

Hangisi sizler için daha iyi?

• Oy verenlerin toplamı
    149
Sürücü boyutunun fazla olması ses kalitesi için avantaj

4 sürücülü kulakiçi kulaklıklar da bulunuyor. Mesela bendeki KZ ZS6'da kulak başına 2 dinamik 2 balanslı armatür sürücüsü var. Toplam 8 sürücü ile çoğu kulaküstü kulaklıktan daha kaliteli bir ses sunabiliyor.

Merhaba, hangi kulaklık türünü daha çok sevmektesiniz? Nedeniyle yazarsanız iyi olur. :)

Açıkcası ben her ne kadar taşınması biraz daha zor olsa da zaten okul dışında pek fazla bir yere gittiğim olmuyor. Kulaküstü kulaklıkları seviyorum.
çünkü kulak içi kulaklıkları afedersiniz bir türlü temiz tutamıyorum.

İlk kez kulaküstü kulaklık kullandığımda biraz kulağımı bastırmaktan beni biraz sinir etse de daha sonra alışmıştım. Kulaküstü bana daha iyi geliyor.

3 Kulaküstü kulaklık bozdum. Sanırım ikisini A.101'den birini Migros'dan almıştım. :( Şimdi ise kulak içi kullanıyorum mecburen.

Kulak üstü kulaklık severdim, açıkcası hala seviyorum, ama takınca kulağım terliyor, ve başımda ağırlık taşır gibi oluyorum. Rahat edemiyorum, o sebep'den kulak içi daha rahat oluyor benim için, ama kulak içi olursada, kullanmam demem.

Kulakiçi kulaklığım kulaküstümden çok daha kaliteli ses verdiğinden kulakiçi kullanıyorum. Ayrıca kulakiçi benim için daha rahat. Kulağıma tam oturuyor. Ses yalıtımı harika.

Kulak içi pek yerinde durmuyor bende çıkıp duruyor. Delikler küçük sanırım. 😄 Ancak kulak üstü bence de candır. 🤟 Kullanılan malzeme kaliteli ise pek ağrı olmuyor aslında. Ben alıştığım için rahat geliyor. Yakın zamanda kulak üstü bakacağım önerilerinizi alabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı