Kulak içi mi yoksa kulaküstü kulaklığı mı daha çok seversiniz?

Hangisi sizler için daha iyi?

• Oy verenlerin toplamı
    149
Sürücü boyutunun fazla olması ses kalitesi için avantaj

4 sürücülü kulakiçi kulaklıklar da bulunuyor. Mesela bendeki KZ ZS6'da kulak başına 2 dinamik 2 balanslı armatür sürücüsü var. Toplam 8 sürücü ile çoğu kulaküstü kulaklıktan daha kaliteli bir ses sunabiliyor.

Oyun dışında kulaklık kullanmadığımdan, rekabetçi oyunlarda kulak içi kullanıyorum. Sesi daha iyi duyabiliyorum. Diğer oyunlarda ise kulaküstü kullanıyorum.

A50 ile gelen kulakiçi kulaklık dışında hiç rahat edemedim. Kulağından düşüyor, feci şekilde ağrıtıyor ve kulaküstü kulaklıklardaki düzgün sesi bir türlü alamadım bu illet şeylerden. Zaten kulaküstü kulaklıklar daha sağlıklı.

Kulak üstü kulaklık severdim, açıkcası hala seviyorum, ama takınca kulağım terliyor, ve başımda ağırlık taşır gibi oluyorum. Rahat edemiyorum, o sebep'den kulak içi daha rahat oluyor benim için, ama kulak içi olursada, kullanmam demem.

Kullandığım kulaküstü kulaklık hayli ağır olmasına rağmen kulakiçi'lerden çok daha rahat ediyorum.

Kulakiçi'ler kulağıma oturmuyor, otursa kulağım acıyor, acımasa kirleniyor falan bir sürü dert.

Kulakiçi kulaklığım kulaküstümden çok daha kaliteli ses verdiğinden kulakiçi kullanıyorum. Ayrıca kulakiçi benim için daha rahat. Kulağıma tam oturuyor. Ses yalıtımı harika.

Kulak içi pek yerinde durmuyor bende çıkıp duruyor. Delikler küçük sanırım. Ancak kulak üstü bence de candır. Kullanılan malzeme kaliteli ise pek ağrı olmuyor aslında. Ben alıştığım için rahat geliyor. Yakın zamanda kulak üstü bakacağım önerilerinizi alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…