Kulak sancısı ve çınlaması

Canfunia

Centipat
Daha fazla  
İlk Kbb hekimine gittim. Sol kulağıma ara ara gelen sancı şeklinde ağrı ve ona eşlik eden sürekli bir kulak çınlaması vardı diye. Kbb hekimi muayenede kulağında bir problem yok, çene yapınla ilgili bir durum olabilir, bir çene cerrahına görün, sol çene eklemini bir muayene etsin dedi. Sonrasında genel diş hekimine gittim, röntgen tetkiği sonrası alt çenene yakın yirmilik kök dişlerinin çekilmesi lazım diye cevap verdi, şimdi de dediğim gibi çene cerrahına gideceğim. Benim sorum ise denildiği gibi bu kulak sancısı ve çınlamanın bu çekilmemiş dişlerle bir ilgisi olabilir mi ki illa diyeydi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgilendirme olmasın, zira hastane ile içli dışlı veya tıp öğrencisi değilim lakin bu sorun için nörolojiye yönlendiriliyor diye biliyorum.
Ayrıca bu, kulak çınlaması, tıpın çözemediği konulardan birisidir, doktorlar nefret ederler.

Çınlamadan emin değilim ancak ağrınızın sebebi iltihap veya diş olabilir. KBB doktorunuz iltihaba dair bir şey bulamadıysa diş de olası bir durum. Geçmiş olsun.

Yanlış bilgilendirme olmasın, zira hastane ile içli dışlı veya tıp öğrencisi değilim lakin bu sorun için nörolojiye yönlendiriliyor diye biliyorum.
Ayrıca bu, kulak çınlaması, tıpın çözemediği konulardan birisidir, doktorlar nefret ederler.

Çınlamadan emin değilim ancak ağrınızın sebebi iltihap veya diş olabilir. KBB doktorunuz iltihaba dair bir şey bulamadıysa diş de olası bir durum. Geçmiş olsun.
Nörolojiye de gitmiştim zaten, beyin mr'ım temiz çıkmıştı. İltihap falan da yok.Sonra Kbb hekimi beni diş cerrahına yönlendirdi. Sol çene eklem muayenesi falan derken konu diş hastanesinde yirmilik dişlere geldi işte, birde dediğim gibi sadece çınlama sesi yok, ara ara gelen sancı da oluyor (sadece sol kulağıma)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı