Kulaklığı PS3'e bağlama

alper9335

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. USB girişli kulaklığı PS3 cihazıma bağlamak istiyorum ama internette araştırdım sadece mikrofon çalışıyor diyorlar. Çözüm yolu olarak dönüştürücü kullanın diyorlar ama zaten benim kulaklığım USB girişli bir kulaklık. Nasıl ses alabilirim ps'den, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Valla hocam yalan olmasin ben denemedim ama deneyenlerin ise yaradigina dair hem yabanci hem Turk forumlarinda rastladim Attiginiz linkteki aparat videodakinden daha da pratik 3,5mm jakina ceviren aparata ve PS3un RCA kablolarini baska bir aparata gerek kalmadan direk takabiliyorsunuz linkteki kabloya Sahsen ben linktekinin ise yarayacagini dusunuyorum ama dedigim gibi denemeden bilemeyiz Yanliz kablolari taktiktan sonra da ayarlardan Ses cikisinin nereden gelecegini ayarlamaniz gerekiyor Ses cikisini taktigimiz RCA kablosu uzerinden gelmesini secmeniz gerekiyor Secmeniz gereken secenegin ismi de sanirim SCART / AV MULTI OUT tarzi bir sey olmasi lazim Eger yine o ayarlari bulamayabilirsiniz diye asagiya link birakiyorum Yine akliniza takilan bir soru varsa sorabilirsiniz Bu arada eger bu yontemi denemeyi dusunurseniz de sonucu yine buradan bildirirseniz mutlu oluruz

Sanırım en iyisi Bluetooth kulaklık almak.
@160634 aparat ile çözüldü. Yarın daha ayrıntılı yazıp diğer arkadaşları da bilgilendireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…