Kulaklık tavsiyesi

Bütçe
Tamamen belli değil, tahmini 2000
Varmış, yeni okudum. Ama zaten kulaküstü bir kulaklık olduğu için sesi her türlü pasif olarak engelliyor. Bence verilecek bir fark değil.
Başka bir fark var mı acaba, almışken harbiden iyi bir şey olsun istiyorum çünkü.

HS80 ya da BlackShark V2 tercih edin. Ben HS80 tercih ederim birkaç konuya daha baktım genellikle HS80 önerilmiş size kalmış iki üründe sizi üzmez.
Mikrofonu çok önemli, ikisinin de iyi değil mi?
 
Başka bir fark var mı acaba, almışken harbiden iyi bir şey olsun istiyorum çünkü.
Yoktur. Zaten güzel kulaklıklar hepsi. V2 alacaksam Special Edition'a fazladan para vermezdim ben. HS80 ya da V2'yi tercih etmeniz iyi olur. V2 için Vatan'daki indirim bitmeden yararlanın zor bulursunuz. Benim aldığım V2'de yarın gelecektir ilk değerlendirmelerimi yazarım.

Mikrofonu çok önemli, ikisinin de iyi değil mi?
İkiside kaliteli diye biliyorum. V2'nin daha iyi olduğunu duymuşluğum var. Daha iyi bilen biri cevap verebilir. HS80'i pek tanımam etmem. Ama kaliteli diyorlar. V2 zaten kaliteli.
 
Yoktur. Zaten güzel kulaklıklar hepsi. V2 alacaksam Special Edition'a fazladan para vermezdim ben. HS80 ya da v2'yi tercih etmeniz iyi olur. V2 için Vatan'daki inidirim bitmeden yararlanın zor bulursunuz. Benim aldığım v2'de yarın gelecektir ilk değerlendirmelerimi yazarım.

İkisi de kaliteli diye biliyorum. V2'nin daha iyi olduğunu duymuşluğum var. Daha iyi bilen biri cevap verebilir. HS80'i pek tanımam etmem. Ama kaliteli diyorlar. V2 zaten kaliteli.

İkisi de sizi üzmez aralarında fark yok hangisi hoşunuza gidiyorsa görünüş olarak onu alın.
 
HS80 bir tık oyunlarda daha iyi v2'den. V2 müzik performansı daha iyi. HS80 mikrofonu daha iyi, ben tercihimi v2'den yana kullandım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı