Kasanın önü açık değil. Belki bundan dolayı olabilir. Hava alamıyor.
Evet mesh değil ama yanlardan ve altta boşluklar var oradan alıyor havayı. Bu kasada ve bu montajla sıcaklıklar tabii ki yüksek olacak.
Kasanın önü açık değil. Belki bundan dolayı olabilir. Hava alamıyor.
Evet mesh değil ama yanlardan ve altta boşluklar var oradan alıyor havayı.
Doğru diyorsunuz da, bir kaç ay öncesinde işlemci sıcaklıklarım normaldi. Bilgisiyari açtığımda bir anda fırladı.Evet mesh değil ama yanlardan ve altta boşluklar var oradan alıyor havayı. Bu kasada ve bu montajla sıcaklıklar tabii ki yüksek olacak.
Doğru diyorsunuz da, birkaç ay öncesinde işlemci sıcaklıklarım normaldi. Bilgisayari açtığımda bir anda fırladı.
Üstte duran fanları öne takacağım, radyatörü de üste takıcam hocam.Siz dediğim şekilde montaj yapın ve bakın bakalım ne olacak.
Üstte duran fanları öne takacağım, radyatörü de üste takacağım hocam.
Hocam ekstra olarak bu sıvı soğutmanın çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağım? Sıvı soğutmayı çıkarttım, bilgisiyar kapandı kendisi. İşlemci fazla ısındı herhalde.Fanlarda degil bence problem. Pompa sikintili. Hava yapmis olabilir ya da arizalanmis.
Soğutmasız işlemci hemen 100 dereceye çıkacaktır.Hocam ekstra olarak bu sıvı soğutmanın çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağım? Sıvı soğutmayı çıkarttım, bilgisiyar kapandı kendisi. İşlemci fazla ısındı herhalde.
Fanlarda degil bence problem. Pompa sikintili. Hava yapmis olabilir ya da arizalanmis.
Hocam ekstra olarak bu sıvı soğutmanın çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağım? Sıvı soğutmayı çıkarttım, bilgisayar kapandı kendisi. İşlemci fazla ısındı herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.