Snedy Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #1 Kule tipi soğutucu aldım ikisi de aynı yere kasanın ön tarafına bakıyor. Doğrusu bu mu?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.997 Makaleler 6 Çözümler 32 25 Temmuz 2025 #2 Fan kasanın RAM tarafına takılı olacak. RAM tarafından kasanın arka kısmına egzoz fanına doğru üfleme yapması gerekiyor. Dosya Ekleri 376312.f74af8e86efa459393099fc2c04c3552.512.jpg 37,4 KB · Görüntüleme: 52 Artı 0 Eksi
Fan kasanın RAM tarafına takılı olacak. RAM tarafından kasanın arka kısmına egzoz fanına doğru üfleme yapması gerekiyor.
KS KS Snedy Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #3 fushigurotoji dedi: Fan kasanın RAM tarafına takılı olacak. RAM tarafından kasanın arka kısmına egzoz fanına doğru üfleme yapması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İkisi de farklı yönemi yani hocam. Artı 0 Eksi
fushigurotoji dedi: Fan kasanın RAM tarafına takılı olacak. RAM tarafından kasanın arka kısmına egzoz fanına doğru üfleme yapması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İkisi de farklı yönemi yani hocam.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.317 Çözümler 104 25 Temmuz 2025 #4 Snedy dedi: İkisi de farklı yönemi yani hocam. Genişletmek için tıkla... İkiside aynı yöne, egzoz fanına doğru üfleyecek şekilde. Artı 0 Eksi
Snedy dedi: İkisi de farklı yönemi yani hocam. Genişletmek için tıkla... İkiside aynı yöne, egzoz fanına doğru üfleyecek şekilde.
KS KS Snedy Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #5 Myk61 dedi: İkiside aynı yöne, egzoz fanına doğru üfleyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ters takmışım o zaman halledeyim Myk61 dedi: İkisi de aynı yöne, egzoz fanına doğru üfleyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... İşlemci hala ısınıyor hocam anlamadım termal macunuda koydum fanlarda ayarladım 55 60'larda geziniyor boşta. Son düzenleme: 25 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Myk61 dedi: İkiside aynı yöne, egzoz fanına doğru üfleyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ters takmışım o zaman halledeyim Myk61 dedi: İkisi de aynı yöne, egzoz fanına doğru üfleyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... İşlemci hala ısınıyor hocam anlamadım termal macunuda koydum fanlarda ayarladım 55 60'larda geziniyor boşta.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.997 Makaleler 6 Çözümler 32 25 Temmuz 2025 #6 Snedy dedi: İşlemci hala ısınıyor hocam anlamadım termal macunuda koydum fanlarda ayarladım 55 60'larda geziniyor boşta. Genişletmek için tıkla... İşlemci, soğutucu ve kasa nedir? Artı 0 Eksi
Snedy dedi: İşlemci hala ısınıyor hocam anlamadım termal macunuda koydum fanlarda ayarladım 55 60'larda geziniyor boşta. Genişletmek için tıkla... İşlemci, soğutucu ve kasa nedir?
KS KS Snedy Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #7 fushigurotoji dedi: İşlemci, soğutucu ve kasa nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 7600 kasa segotep Axe 5 soğutucu ise Pearless Assasin 120. Artı 0 Eksi
fushigurotoji dedi: İşlemci, soğutucu ve kasa nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 7600 kasa segotep Axe 5 soğutucu ise Pearless Assasin 120.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.997 Makaleler 6 Çözümler 32 25 Temmuz 2025 #8 Snedy dedi: Ryzen 5 7600 kasa segotep Axe 5 soğutucu ise Pearless Assasin 120. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın fan dizilimini? Bir de montajı doğru yaptığına emin misin? Odan sıcak mı, kliman var mı? PBO ya da CPB ayarı açık mı? Artı 0 Eksi
Snedy dedi: Ryzen 5 7600 kasa segotep Axe 5 soğutucu ise Pearless Assasin 120. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın fan dizilimini? Bir de montajı doğru yaptığına emin misin? Odan sıcak mı, kliman var mı? PBO ya da CPB ayarı açık mı?
KS KS Snedy Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #9 fushigurotoji dedi: Fotoğraf atar mısın fan dizilimini? Bir de montajı doğru yaptığına emin misin? Odan sıcak mı, kliman var mı? PBO'ya da CPB ayarı açık mı? Genişletmek için tıkla... İçerdeki fan ters taktım egzoza veriyor havayı. Snedy dedi: İçerdeki fan ters taktım egzoza veriyor havayı. Genişletmek için tıkla... Doğru taktık abimle taktım videosundan bakıp. Dosya Ekleri IMG_20250725_172449_351.jpg 132,4 KB · Görüntüleme: 27 Artı 0 Eksi
fushigurotoji dedi: Fotoğraf atar mısın fan dizilimini? Bir de montajı doğru yaptığına emin misin? Odan sıcak mı, kliman var mı? PBO'ya da CPB ayarı açık mı? Genişletmek için tıkla... İçerdeki fan ters taktım egzoza veriyor havayı. Snedy dedi: İçerdeki fan ters taktım egzoza veriyor havayı. Genişletmek için tıkla... Doğru taktık abimle taktım videosundan bakıp.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.997 Makaleler 6 Çözümler 32 25 Temmuz 2025 #10 Snedy dedi: İçerdeki fan ters taktım egzoza veriyor havayı. Genişletmek için tıkla... Evet. İçerdeki fan da Thermalright logosunun görseldeki fan gibi sana bakması lazım yani doğru takılmış. Cinebench R23 testine sokup değerlere bakar mısın? Artı 0 Eksi
Snedy dedi: İçerdeki fan ters taktım egzoza veriyor havayı. Genişletmek için tıkla... Evet. İçerdeki fan da Thermalright logosunun görseldeki fan gibi sana bakması lazım yani doğru takılmış. Cinebench R23 testine sokup değerlere bakar mısın?