Fan kasanın RAM tarafına takılı olacak. RAM tarafından kasanın arka kısmına egzoz fanına doğru üfleme yapması gerekiyor.
İkiside aynı yöne, egzoz fanına doğru üfleyecek şekilde.İkisi de farklı yönemi yani hocam.
Tamamdır hocam ters takmışım o zaman halledeyimİkiside aynı yöne, egzoz fanına doğru üfleyecek şekilde.
İkisi de aynı yöne, egzoz fanına doğru üfleyecek şekilde.
İşlemci, soğutucu ve kasa nedir?İşlemci hala ısınıyor hocam anlamadım termal macunuda koydum fanlarda ayarladım 55 60'larda geziniyor boşta.
İşlemci, soğutucu ve kasa nedir?
Fotoğraf atar mısın fan dizilimini? Bir de montajı doğru yaptığına emin misin? Odan sıcak mı, kliman var mı? PBO ya da CPB ayarı açık mı?Ryzen 5 7600 kasa segotep Axe 5 soğutucu ise Pearless Assasin 120.
Fotoğraf atar mısın fan dizilimini? Bir de montajı doğru yaptığına emin misin? Odan sıcak mı, kliman var mı? PBO'ya da CPB ayarı açık mı?
Doğru taktık abimle taktım videosundan bakıp.İçerdeki fan ters taktım egzoza veriyor havayı.
Evet. İçerdeki fan da Thermalright logosunun görseldeki fan gibi sana bakması lazım yani doğru takılmış. Cinebench R23 testine sokup değerlere bakar mısın?İçerdeki fan ters taktım egzoza veriyor havayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.