Kullandığınız internet sağlayıcı nedir?

Makaleler
1
Yer
BURSA
Bunu şöyle yanıtlarsanız sevinirim ayrıca speedtest.net test yapıp sonucu yazarsanız sevinirim fiber olan yazarsa sevinirim ;

Kullandığım firma: X firma.

Kullandığım paket: X

Fiyat: X.

Upload: X.

Download: X.

Memnuniyetim: 10 üzerinden X.

Fiyat memnuniyeti: 10 üzerinden X.

Reis sana tek bir şey söyleyebilirim TTNET kullandım TurkNet kullandım istanbuldaysan vah haline alt yapı yok 24 Mbps internet bize 12 Mbps daireye 8 Mbps kullandığım 800 KB.
Fiyat: 100 TL.
Upload: 0.60.
Download: 800KB.
Memnuniyetim: 10 üzerinden 3.

Fiyat memnuniyeti: 10 üzerinden 1.

Kullandığım firma: TurkTelekom
Kullandığım paket: Hiçbir fikrim yok
Fiyat: 80 küsür TL
Upload: 0.60 Mbps
Downolad:16 Mbps
Memnuniyet: 7/10
Fiyat memnuniyeti: 2/10

TTNET.
Paketi bilmiyorum
Fiyat 80 TL.
Upload 5 Mbps.
Download 23 Mbps.
Memnuniyet:100/100. indirme ve yükleme hızı çok yüksek değil, ama sabit ve güzel. Sürekli bir şeyler indiren, izleyen üstüne üstlük GeForce Now kullanmama rağmen bana mısın demedi.
Fiyattan da memnunum.

Peki taahhüt var mı?

Evet 24 ay taahhütlü. İlk önce benim üzerime aynı paket vardı. Daha sonra benim üzerime olan paket 24 aylık taahhütüm doldu. Müşteri hizmetleri abuk sabuk 100 lira civarları fiyat çıkardılar. O zamanlarda da yeni gelene kampanya vardı (eski müşteriye bindirme yeniye indirme), bende benimkini komple kapatıp eşimin üzerine aldım aynı paketi aynı fiyattan. Bu yılın aralık ayında da bitiyor 24 aylık taahhütüm bakalım o zaman neler olacak.

Kablonet

Paket: 100 güldüren kampanya
Download: 98 mbps
Upload: 4.5 mbps
Fiyat: 105 lira ( internet + tv yayını beraber )

Her açıdan memnuniyetim 10 üzerinden 10

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı