Kullandığınız internet sağlayıcı nedir?

@Patrixcs Hangi modemi kast ettiğini bilemedim ama, Asus DSL-AC750'yi bildiğin modem olarak kullanıyorum. LAN 1 portunu WAN'a ayarladım, GPON terminalinden gelen ethernet kablosunu oraya taktım. Güzel çalışıyor bir kaç yıldır. Superonline'ın verdiği modem bir çekmecede duruyor. Router olarak değerlendirebilirim belki gerekirse. Güzel fikir verdin, sağolasın. 👍
 
TTNET.
Paket bilmiyorum.
Fiyat 70 TL olması lazım.
Upload testlerde 0.6 çıkıyor :D.
download 16 ama bizim internet maks 13.99 görrdüm.
Memnuniyet: 0/10.
F. Memnuniyet: 1/10.

Neden kullanıyor diyecek olursan interneti ilk interneti ben 12-13 yaşlarında bağlatmıştık o zaman tabii bende ne upload ne download biliyorum. Babamda teknoloji, internetten pek anlamaz hatta hiç anlamaz. Bu paketi almıştı en son taahhüt bittiğinde haber ver değiştirelim demiştim. Taahhüt bitince unutmuş haber vermeden taahhüt yeniletmiş. :( :)
 
@Patrixcs hangi modemi kast ettiğini bilemedim ama, ASUS DSL-AC750'yi bildiğin modem olarak kullanıyorum. Lan 1 portunu WAN'a ayarladım, gpon terminalinden gelen ethernet kablosunu oraya taktım. Güzel çalışıyor birkaç yıldır. Superonline'ın verdiği modem bir çekmecede duruyor. Router olarak değerlendirebilirim belki gerekirse. Güzel fikir verdin, sağ olasın. 👍

Bende de aynı modem var. WAN'a taktığın zaman router olmuyor muydu?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20200609-122214_Chrome.jpg
    Screenshot_20200609-122214_Chrome.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 20
Ben önceden almıştım sözleşme devam ediyor şu an.

Al kanka bu da değerler.

Paket ismi ve firma ismi ne knk.
TürkNet Türkiye'nin en hızlı internetidir 60 Mbps taahhüt yok 75.99 TL ayda kotasız limitsiz. Eğer oyun oynuyorsan kesinlikle tavsiye ediyorum.

Çok az ben 100'e kadar sınırsız kullanıyorum oyunlarda 20 ile 50 arası ping bence en iyisi Kablonet.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı