Kullandığınız klavye modeli nedir?

2013 yılından beri aktif olarak kullandığım ve kullanmaya başladığımdan beri hiç bir sıkıntısını görmediğim,

Razer BlackWidow Ultimate 2013 (Blue)

Halen daha severek kullanırım o yıldan bu yıla 2 klavye daha aldım ikisi de çekmecemde duruyor, bildiğiniz yüzlerine bakmıyorum.

Evde Steelseries Apex 5
Screenshot_2023-12-05-09-14-00-998_com.miui.gallery.jpg

Ofise de eski klavyemi getirdim Steelseries 6gv2 ❤️
1701756902787.png

+ Ları
mutluluk
- Leri
Yok 😇

Son düzenleme:
G213.

G513 Carbon. Artılari bilek desteğinin olmasi ve G HUB yazılımı. Tuşları sağlam değil, kırılan tuşlar olduğu için SteelSeries puding tuş takımı aldım. Işıklandırma kuvveti düşük, ayrıca W tuşunun mavi LED'i öldü. 3 yaşını doldurdu galiba, zamanında uygun fiyata almıştım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

3 yaşını doldurmuş olması ve tavsiye etmemiş olman tezat oldu sanki 😂

Kullandığınız klavye modeli nedir?
Ve size göre artısı/eksisi nedir?

Galax Stealth 03.
Blue Switch.
+Rainbow ayarları çok güzel.
+bilek desteği yumuşacık.
-Bir yerden sonra sesi baş ağrıtıyor.

Akko 5087B Plus sarı Switch
+Hotswap
+Kablosuz
+Switch sesi az
-Kablosu zor takılıyor
-Işıklarının parlaklığı yeterli değil

Redragon K617 Fizz, nadirende olsa yay sesini duyuyorum aslında kauçuk karton ile içini doldurabilirsem yankıyı azaltabilirim böylece yay sesi bu kadar dikkatimi çekmez ama şimdilik çok gözüme batmıyor.​

7 sene önce Rampage KB-R9 almıştım. O sıralar param yoktu. İdareten almıştım, sonra değiştiririm diye. Hala onu kullanıyorum, herhangi bir sorun çıkarmadı. En büyük artısı bu oldu benim için. Uzun ömürlü oldu, değiştirme masrafı çıkartmadı. Eksi olarak da, bir tık fazla ses yapması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00