Kullandığınız klavye modeli nedir?

Corsair Gaming K70 red
2015'te falan almıstım hala kullanıyorum
Taş gibi…

Dosya Ekleri

• AD14BE89-8BE2-453C-B0AE-CFBF06DDE5E2.jpeg
    AD14BE89-8BE2-453C-B0AE-CFBF06DDE5E2.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 31
Kullandığınız klavye modeli nedir?
Ve size göre artısı/eksisi nedir?
A101 klavyesi. Bütçe ayıramıyorum düzlüğe çıkınca Gamepower Ogre Red almayı düşünüyorum.

Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Red.

Avantajları:
  1. Alüminyum gövde ve şık tasarım, klavyenin sağlam ve estetik bir görünüme sahip.
  2. Kullandığım anahtar, Cherry MX Red. Lineer bir anahtar türü. Tuşa bastığınızda sessiz ve hızlı bir tepki alıyorsunuz.
  3. Tam renkli RGB aydınlatma. Klavyenin aydınlatması, kullanıcıların kişisel tercihlerine uyacak şekilde yapılandırılabiliyorsunuz.
  4. Medya kontrolleri, ses düğmeleri ve programlanabilir makro tuşları, klavyenin kullanımını daha işlevsel hale getiriyor.
  5. CUE yazılımı ile aydınlatma efektleri, makrolar ve tuş atanabilirlik gibi bir dizi özelleştirme seçeneği sunuyor.
Dezavantajları:
  1. Fiyat: Premium özelliklere sahip bir klavye olduğu için günümüzde oldukça yüksek. Ancak tabii üretim tarihi eski olduğu ve stoklarda olmadığı için normal.
  2. Alüminyum gövde klavyeye sağlamlık kazandırsa da klavye ağır. Bu durum, taşınabilirlik açısından dezavantaj olabilir. Hele ki benim gibi haftada bir temizlik yapan biri olarak biraz zorlanıyorum açıkçası.
  3. Klavye geniş bir form faktörüne sahip. Dolayısıyla, masaüstü alanınız sınırlıysa veya taşıma konusunda sorun yaşayabilirsiniz.

Everest Rampage DLK-5110 siyah USB makrolu Gaming Q klavye kullanıyorum. Gayet memnunum. Ancak Rampage klavyelere gözüm gidiyor.​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00