Kullandığınız klavye nedir?

Benim de küçük kısa klavye olduğundan laptopu azıcık geriye itip araya sıkıştırıyorum bir sıkıntı olmuyor :)

Teşekkür ederim öneriniz için ama çok gerek yok zaten ben bu laptopu 1-2 sene kullanacağım sonra RTX'li bir bilgisayar toplayacağım yani bu bilgisayarı şu an geçici kullanıyorum ama bunda da oyun oynuyorum ama dediğim gibi bu geçici 1-2 sene sonra RTX'li bilgisayar toplayacağım işte o bilgisayar asıl bilgisayarım olacak.

Teşekkür ederim öneriniz için ama çok gerek yok zaten ben bu laptopu 1-2 sene kullanacağım sonra RTX'li bir bilgisayar toplayacağım yani bu bilgisayarı şu an geçici kullanıyorum ama bunda da oyun oynuyorum ama dediğim gibi bu geçici 1-2 sene sonra RTX'li bilgisayar toplayacağım işte o bilgisayar asıl bilgisayarım olacak.

O zaman güle güle kullanın inşallah bir gün herkes istediğine kavuşur :)

Serinevler Mahallesi içinde, ikinci el satılık Klavye soffan

Nefret ediyorum klavyeden. 6 yıldır kullanıyorum ara sıra boşluk tuşu basılı kalıyor onun dışında da pek bir arıza çıkartmadı. Babamdan bir şey kullanılmaz hale gelene kadar kullandırtır.

Benimkinde öyle bir şey yok.

En azından 70 TL'lik klavyelerden daha iyi ve kaliteli, arkadaş 70 TL'lik klavye al dedide ondan dedim.

Tabii ki 70 TL'lik klavyeden iyidir laptop klavyesi.
Serinevler Mahallesi içinde, ikinci el satılık Klavye soffan

Nefret ediyorum klavyeden. 6 yıldır kullanıyorum ara sıra boşluk tuşu basılı kalıyor onun dışında da pek bir arıza çıkartmadı. Babamdan bir şey kullanılmaz hale gelene kadar kullandırtır.

İnternet kafe klavyesi kanserojen plastik nerede görsem tanırım :D

Logitech marka, modelini bilmediğim bir klavye kullanıyorum işimi görsün diye almıştım. 2 yıldır kullanıyorum hala da çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı