Kullandığınız klavye nedir?

Forumdakiler önermiyor ben de anlamadım.

1.800 liralık klavye 😮
Önermeyenleri anlamıyorum, benim çok hoşuma gidiyor. Tabii kişiden kişiye değişir, ben seviyorum. Tüm setim Rapmage. Diğer bilgisayarın monitörüde klavyeside kulaklığıda, ana bilgisayarımın 3. monitörü Rampage, klavyesi rampage, kulaklığı rampage, koltuğum rampage. Diğerlerinden rahat hissiyat alamadım. Hangisi rahatsa onu tercih ediyorum.

Önermeyenleri anlamıyorum, benim çok hoşuma gidiyor. Tabii kişiden kişiye değişir, ben seviyorum. Tüm setim Rapmage. Diğer bilgisayarın monitörüde klavyeside kulaklığıda, ana bilgisayarımın 3. monitörü Rampage, klavyesi Rampage, kulaklığı Rampage, koltuğum Rampage. Diğerlerinden rahat hissiyat alamadım. Hangisi rahatsa onu tercih ediyorum.

Aynen. Adamlar model bakmadan 'çöp' diyorlar. Ben de Gamepower Medusa'dan memnunum.

😎
images.png

Forumdakiler önermiyor ben de anlamadım.

1.800 liralık klavye 😮
Zamanında 600 TL ye almıştım . Garantinin bitmesine 1 ay kala tuşlar kafayı yedi. Geçen hafta Penta servise bıraktım. Büyük ihtimal G810 stoklarda yoktur ve buna eşdeğer bir Logitech klavye ile değiştirecekler. Para iadesi yapsa o parayla yeni klavye alamam 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı