Kullandığınız tema ve eklentiler neler?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ula yanlış video atmışım.
Bu videodaki işlemlerin çoğunu yapıyorum. Bazılarını beğendiğim şekilde değiştiriyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ula yanlış video atmışım.
Bu videodaki işlemlerin çoğunu yapıyorum. Bazılarını beğendiğim şekilde değiştiriyorum.

Bu adamın MacOS temasını kullanıyorum bende. Neredeyse ikiside aynı ama bazı ufak farklılıklar var.
1594348307064.png

Kullandığım en önemli araç ise, eklenti vb. değil ama KDEConnect. Efsane uygulama, daha faydalısı yok.
Bu adamın MacOS temasını kullanıyorum bende. Neredeyse ikiside aynı ama bazı ufak farklılıklar var.

Tamamen MacOS gibi olunca ben sevmiyorum. Çok özenti duruyor. Altta LAtte Dock, üstte de sabit bir dock mis gibi oluyor. Simgeler Mac değil en azından.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı