Kullandığınız tema ve eklentiler neler?

GNOME'da shell eklentileri olarak "Dynamic Panel Transparency" ve "Custom Hot Corners" kullanıyorum. Tema olarak "Arc Theme". İmleç olarak DMZ-White.

KDE Plasma'da ekstra bir tema kullanmıyorum fakat içindeki Breeze Dark temasını kullanıyorum sanırım. Ayrıca görev çubuğundaki araçları düzenliyorum. Şimdilik aşırıya kaçtığım bir tema kullanmıyorum çünkü ekstra tema kullanınca RAM kullanımı artıyor ve ağırlaşıyor gibime geliyor.
 
Firefox tarayıcım da Tampermonkey, AdBlock Plus, Uvpn, Universal Bypass ve Crono kullanıyorum. Tampermonkeyi ise anti-AdBlock Killer amaçlı kullanıyorum. (Yanlış anlaşılma için özür dilerim) internetten baktığımda gözüme canta çok hoş ve sade gözüktü.
 
Son düzenleme:
Firefox tarayıcım da Tampermonkey, AdBlock Plus, Uvpn, Universal Bypass ve Crono kullanıyorum. Tampermonkeyi ise anti-AdBlock Killer amaçlı kullanıyorum.
Sen konuyu yanlış anlamışsın kardeşim.
Firefox tarayıcım da Tampermonkey, AdBlock Plus, Uvpn, Universal Bypass ve Crono kullanıyorum. Tampermonkeyi ise anti-AdBlock Killer amaçlı kullanıyorum. LAA konu başlığını hiç görmeden cevap yazdım ya. Çok özür dilerim. Nasıl silebiliyorum?
Kalsın sıkıntı yok kardeşim.
 
Parrot KDE'de kullandıklarım:

Thema: Sierra dark alt
İcon: La capitaine
Cursor: OSX-ElCapitaine
Font: SF Pro
Birde Latte Dock. @cengover_ekin 'e hatırlattığı için teşekkürler :).
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı