Kullandığınız uygulamaları atın!

Eh işte 😁 Firefox'ta var ama önceden kullandığım tarayıcı olduğundan silemiyorum onu.
Webkit kullanan tarayıcılarda GNOME webi de denedim ama onda hiçbir yere giremedim ve reklam engelleyici pek etkili değildi Falkon'da grasemonkey ile gene YouTube falan çözülüyordu mükemmel olmasa da.
Epiphany (GNOME Web)'in en sevdiğim özelliği bir görsele sağ tık yapıp wallpaper yapabilmek. Her tarayıcıda olması gereken mükemmel bir özellik. Eğer kullandığım eklentileri kullanabilecek olsaydım kesinlikle Epiphany kullanırdım.

uygulamalar.png

Bilgisayarda fxsound, ücretsiz bir Dolby alternatifi. Ekolayzır ayarları yapmanızı sagliyor bilgisayarda, başarılı bir uygulama.

Telefonda da aynı uygulamayı farklı bir isimde bulabilirsiniz o da flat equalizer diye geçiyor.

Fender tune var telefon için yine. Gitarı akort etmede farklı çeşit akortlar var c# d# gibi.

Fatsecret, kalori hesabı için kullanıyorum.

Lightroom klasiktir, fotoğraf düzenlemek için.

Wannart, sanat haberlerini takip edebilirsiniz buradan. Instagram sayfası da var.

Plantin, çok nadir kullanıyorum bitkiyi ne zaman sulamaniz gerektiğini gösteriyor.

Duolingo, günlük 30 dakikami kelime öğrenmek için harcıyorum.

Ve son olarak decision roulette, cok kararsız kaldığımda karar vermeme yardımcı oluyor 😀

Ekleme: bundle kullanıyorum genel gündem haberlerini takip etmek için, şiddetle tavsiye ederim güzel uygulama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı