Kullanıcı adı veya şifre yanlış girdiğim için internete erişemiyorum

TTNET ve internet sağlayıcımı değiştirmedim.
Bugün müşteri hizmetlerini yine aradım aynı işlemleri yaptırdılar ve yine olmadı. Bana bilgileri doğru girdiğinize rağmen hata devam ediyorsa arıza kaydı açtırın dediler. Başka forumlarda baktığımda arıza kaydı açtıranların sorunları düzelmemiş.

Klavuz da 3:20 saniyede ki bilgiden şüpheleniyorum ben, siz kullanıcı adı kısmına @ttnet ekliyorsanız ve orada zaten yazılı olarak görünüyorsa ismi yanlış algılıyor olabilir. Yani bu durumda kullanıcı adınız xxxxxxx@ttnet@ttnet şeklinde algılanıyor olabilir.

Klavuz da 3:20 saniyede ki bilgiden şüpheleniyorum ben, siz kullanıcı adı kısmına @ttnet ekliyorsanız ve orada zaten yazılı olarak görünüyorsa ismi yanlış algılıyor olabilir. Yani bu durumda kullanıcı adınız xxxxxxx@ttnet@ttnet şeklinde algılanıyor olabilir.
Yok zaten @ttnet otomatik olarak ekli ben sadece kullanıcı adımı yazıyorum.
CMD'ye ipconfig yazıp IPv4 adresini "İnternet Protokolü Sürüm 4" denetim masasında olan. Oraya ip adreslerini yazdım ve sorun gidericiyi çalıştırdığımda bu sefer bana DNS sunucusu yanıt vermiyor hatası veriyor şimdi de. Bu arada CMD de çıkan IPv4 adresi ile modemin arayüzündeki IP Havuzu Başlatma Adresi farklı. Sadece son rakamları değişik.
Müşteri hizmetleri ile konuştum arıza kaydı açtırdılar.

Degerli Musterimiz, evde/iste internet hattiniza ait ariza kaydiniz isleme alinmistir. En kisa sure icinde gerekli kontroller yapilacaktir.

Bu mesaj geldi telefonuma...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı