Kullanıcı Adınızın Anlamı

Bir aralar Global’dım. Cacığı da aşırı yiyorum böyle ama gece gündüz. Ben de dedim Global Cacık yapayım ismimi. Öyle kaldı. Arkadaşım bana Sayın Cacık demeye başladı ben de Technopat’a öyle yazdım. Hala Discord Steam gibi uygulamalar da Global Cacık ya da GlobalCacik oluyor.
 
H4ppy soyadımın İngilizcesi. 4'ü normalde kullanmıyorum, artık bir arkadaşımın önerisi üzere kullanmaya başladım. Sher ise en sevdiğim sanatçıdan geliyor. Şöyle bir evrimi var: Şanışer>Şer>Sher.
 
Nickim GT 1030.
Anlamı uygun fiyatına rağmen her türlü işi gören, son yıllarda çıkmış birçok AAA oyunda 1080p de olsa 30 FPS alabilen ve bundan dolayı da 10(30) FPS lakabını alan ekran kartı tanesidir.
Ayrıca en performanslı Nvidia GT model kart olma özelliği taşımaktadır. 4 yaşında olmasına rağmen dünyada birçok ülkede özellikle ülkemizde hala çatır çatır satılmaktadır. Tabi bu büyük oranda fakirlik göstergesi ama yinede söyleyeyim dedim. Ayrıca GT 1030 30Watt TDP değerindedir. Çok tatminkar performansına rağmen ısınma sorunu yok denecek kadar azdır ve hatta fansız modelleri bile vardir. Bu kartın tek eksisi bence GDDR4 modelinin varlığıdır. Yani neden böyle bir kartın GDDR4 modelini çıkarırsın ki ne amacı var boşu boşuna ürün kalabalığı. Neyse GT 1030 u seviyorum, böyle bir kartı nick yapmaktanda ayrıca mutluyum.
İlk çıktığı gün kadar olmasada hala uygun fiyatlı olduğunu söylemiş miydim?
 
Çılgın hükümdar/saltanat.
Abim Metin2 oynadığı zamanlarda bulmuş bu nickname'i. Herkes o zamanlarda nickname'inin başına "crazy" ekliyormuş, başı oradan geliyor. Hükümdar ise basit düşünülmüş bir kelime olmalı. "Baba" veya "Pro" gibi eklenilen bir kelime, diğer oyunculardan daha üst olduğunu göstermek için sanırım :D.

Her ne kadar oyunlarda veya sosyal medyada nickname'lerini "TÜRKÜNOĞLU007" gibi yapanları sevmesem de benim nickname'im de Türklüğün yüceliğine referans ediyor. En azından bana öyle geldi :D.
 

Geri
Yukarı