Kullanıcı Adınızın Hikayesi Nedir?

kendi adım ve soyadımın ilk iki harfi.
25 yaşıma kadar ise eshq ismini kullanırdım. Bu da 2000li senelerde counter strike oynarken nick'im eshquiya idi, Eşkiya filminden etkilenip kendimce değiştirmiştim. Çok havalı geliyordu o zamanlar. Salakça geldikten sonra kısalttım, sonra da azalarak bitirdim. :)

Nick : YcLGaMeR

Öncelikle parça parça anlatmak isterim.Parçalarda 'YcL' ve 'GaMeR' diye 2'ye ayırdım. Başlayalım.

Ycl : Adım Yücel olduğu için böyle kısalttım.

GaMeR : 6-7-8. sınıflarda yurtta kalmıştım. Malum ortalama 50 -60 erkek herşeyi öğreniyorsun. Gamer(Oyuncu) diye bir film vardı. Bir teknolojı var oda gibi etrafını daıre seklınde cam ekran full ekran oyun oynarken absurt olan sey oyun karakterı gercek bır ınsan ve çiple kontrol edıyorsun onla konsuyorsun felan. birde bu adamın sevgılısı yada esı var oda aynı ve her turlu sey var erkekler kızları kızlar bazen erkeklerı kotrol edıp bazı mekanlarda sozde oyun ama cınsel ılıskıye gırıyorlar boyle bır fılm sadece bunlar yok. bende bunu ızlemıstım. Gamer o zamanlar hani oyuncu ama ben bunun her oyunu oynayabılen yada guzel oynayabılen anlamında oldguunu bılmıyordum. sonradan pcde her oyunu oynana merakım oldgunu kesfetınce bırde gamer kelımesı ıyıce oyun oynayanlar arasında populesınce aklıma fılm geldı ve bende gamer ısım kısaltılmıs halıne ekledım ve

YcLGaMeR Saygılar Sunar Technopat Ailesi.

Yaklaşık 3-4 sene önce The Flash isimli diziyi izliyordum. İzleyenler bilir, Vibe takma isimli bir karakter var. Ben de o sıralar nickname arayışı içerisindeydim. Diziyi izlediğim sırada bir süreliğine daldım ve nickname düşünmeye başladım. Sonra kafamı kaldırdım ve altyazıda "Vibe" kelimesini gördüm. Hoşuma gitti açıkçası. Çok da basit bir kelime, his demek. Anlamı da hoşuma gitti, başına "The" eki koyup kullanmaya başladım. O gün bu gündür her yerde bu nickname'i kullanırım.

Yabancı bir arkadaşım sürekli ''Spizeak!'' derdi kapatacağı zaman, benimde çok hoşuma giderdi. Lk ise ''Light Knows'' diye çok eskiden bir oyunda klanım vardı, çok iyi insanlarla dolu olduğundan onları anmak amacıyla böyle bir kullanıcı adı yaptım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı