G
GlorfindeI
Ziyaretçi
Saygılı ve karakter sahibi bütün forum sakinlerine merhaba. Bu aralar çok sık denk gelmeye başladım. Burada her maddi gruptan insan var. Kimisi RTX2080 Ti'lı, i9 9900K'lı sistemine custom sıvı soğutma takıp görsellerini paylaşıyor. Kimisi bilgisayarındaki 512MB RAM'i ile internette gezip gezemeyeceğini sorguluyor. Bizde bildiklerimizi arkadaşlara mümkün mertebe aktarmaya çalışıyoruz. Fakat öyle bir kitle var ki forumda resimlerde paylaştığım gibi. Geçmiş günlerde yine burada bir arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ben emin olmadığım konuda yazmam. Bildiğim bir bilgiyi kullanıcı ile paylaştım. Birisi çıkıp ortalığı kızıştırmaya çalışıyor. Bu arkadaş bana "Hayatında bir kere bile güncel bir sistemin olmamış, sen kimsin ki bileceksin?" tarzı bir söylemde bulundu. Yanılıyordu ama bunu ona ispatlayacak değildim. Var sayalım ki öyleydim. Maddi durumum el vermediği için sistem toplayamıyorum. Şurada açılan başlıkları okuyup "vay be keşke böyle bir sistemim olsa da şu dertlere razıyım. " Diyen diğer binlerce arkadaştan birisi olsaydım? Hassas bünyeli insanlar var çocuklar var. Hayatın ve ülkenin getirdiği zorluklar yetmezmiş gibi üstüne bu şekilde düşene bir tekme vurmayı nasıl içleri kaldırabiliyor? Neyse ki sevgili moderatörlerimiz ellerinden geleni yapıyorlar. Anında çirkin üsluplu söylemlere müdahale ediyorlar. Merak ediyorum arkadaşlar, bu insanların diğerlerine olan garezi nedir? Sizce kötülük yapmaktan keyif mi alıyorlar?
Düzenleme: Örnek birkaç resim paylaştım ama agresif arkadaşlarımız buraya da sıçramasın diye kaldırıldı.
Düzenleme: Örnek birkaç resim paylaştım ama agresif arkadaşlarımız buraya da sıçramasın diye kaldırıldı.
Son düzenleyen: Moderatör: